Jeho koncept sme mohli vidieť počas veľtrhu CES 2020.

Je zrejmé, že ide o veľmi zaujímavý produkt, pretože pritiahol veľa pozornosti. Spoločnosť najnovšie oznámila, že na digitálnej konferencii už 23. apríla uvedie na trh prvý smartfón s farebným e-ink displejom. Použitý farebný e-ink panel dokáže zobrazovať 4096 farieb, pričom používa najmodernejšiu aktuálne dostupnú technológiu. Čítanie je šetrné k očiam a obrazovka má tiež veľmi nízku spotrebu energie.

Hisense e-ink

Zdroj: GizChina

Okrem toho, aj farebná e-ink obrazovka má vlastnosti bežnej e-ink obrazovky. Samotná displej nevyžaruje svetlo, ale využíva prirodzené svetlo okolia, takže obrazovka nevytvára žiadne modré ani iné škodlivé svetlo. 

Hisense Color Ink Reader bude tiež spolupracovať s Jingdong Reading, Palm Reading, QQ Reading, Migu Reading, People Reading a ďalšími hlavnými obsahovými platformami s cieľom optimalizovať zážitok z čítania a odomknúť viacúrovňové a viacrozmerné scenáre čítania.

Spoločnosť okrem toho uviedla, že na tlačovej konferencii 23. apríla Hisense Mobile uvedie aj najnovší vzdelávací tablet s ochranou zraku.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Čítačka elektronických kníh s displejom, ktorý prekoná papier

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.