Superletuska.sk umožňuje vyhľadávať letenky podľa vami zadaných kritérií.

SuperLetuška je jedna z viacerých webových služieb, ktoré je dobré použiť, keď hľadáte optimálne letenky pre vašu cestu. Stačí si zadať miesto odletu a príletu a zadefinovať dátum, kedy chcete letieť. SuperLetuška vám vyhľadá cenovo najvýhodnejšie letenky, pričom si môžete vo výsledkoch vyhľadávania nastaviť filtre, ako je čas odletu/príletu, dĺžka medzipristátia, miesto prestupu či výber konkrétnych leteckých spoločností.

SuperLetuška v týchto dňoch vylepšila svoj rezervačný proces na webe superletuska.sk a predstavila aj úplne novú mobilnú aplikáciu, ktorá zjednodušuje hľadanie a kupovanie leteniek priamo zo smartfónu. Medzi vylepšenia webového rozhrania patrí sprehľadnenie vyhľadávania (priamo vo výsledkoch vidíte aj časy letov), zjednodušené ovládanie a možnosť prikupovať extra služby, ako je ďalšia batožina, cestovné poistenie alebo pohodlnejšie miesto v lietadle.

SuperLetuška takisto vylepšila svoj korporátny nástroj mojasuperletuska.sk, ktorý umožňuje efektívnejší a výhodnejší nákup leteniek firmami a zmluvnými partnermi.

Príklad vyhľadávania leteniek na superletuska.sk

SuperLetuška pre Android a iOS

Mobilná aplikácia ponúka prakticky totožné funkcie ako webová verzia, avšak v rozhraní, ktoré je optimalizované pre mobilné zariadenia.

Aplikácia obsahuje 3 základné kategórie. V sekcii Letenky môžete vyhľadávať letenky podľa vami zadaných kritérií. Akcie obsahujú zoznam akciových leteniek a Potrebujem na cestu je sekcia s poznámkami, kam si môžete priložiť fotky, kontakty, doklady a ďalšie informácie.

Rozhranie aplikácie pre Android

Google Play
App Store

Aplikácia SuperLetuška je dostupná v obchodoch Google Play a App Store

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit