Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oba modely ponúknu dlhú výdrž na jedno nabitie, inovovaný vzhľad a vysokú kvalitu telefónnych hovorov za príjemnú cenu.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, dnes predstavila dva nové tlačidlové telefóny – Nokia 110 4G a Nokia 105 4G. Obe predstavené novinky ponúkajú okrem dlhej výdrže na jedno nabitie, jednoduchého ovládania a systému S30+ tiež kvalitné spracovanie, podporu sietí 4G, krištáľovo čisté HD hovory a úplne nový dizajn.

Adam Ferguson, Vedúci produktového marketingu spoločnosti HMD Global, povedal: „Výhodou tlačidlových telefónov je ich dlhá životnosť a cenová dostupnosť. Nokia 105 4G ponúkne dlhú výdrž na jedno nabitie, veľkú klávesnicu, intuitívne ovládanie a podporuje taktiež HD hovory.

Nokia 110 4G je moderným pojatím klasického dizajnu a vyznačuje sa vysokou spoľahlivosťou a odolnosťou. Teda všetkým, čo zákazník od tlačidlového telefónu očakáva. Nokia 110 4G je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu dlhej výdrže na jedno nabitie, praktickosti a priaznivej ceny.“

Nokia 110 4G – moderný telefón v klasickom prevedení

Model Nokia 110 4G prešiel náročnými testami, vďaka čomu zvládne všetko od pracovných hovorov až po náročné festivalové víkendy. Nano textúrovaný vzor v zaujímavých farebných prevedeniach zaisťuje pevný úchop a nevšedný vzhľad.  Nokia 110 4G vyniká taktiež svojou veľkou klávesnicou, ktorá je príjemnejšia na dotyk a uľahčuje písanie dlhých správ a poznámok. Používateľov poteší aj nasadenie 1,77″ displeja s technológiou IPS, ktorá je známa predovšetkým z inteligentných telefónov. Displej príde vhod nie len pri každodennom používaní, ale napríklad tiež pri hraní legendárneho Hada.

Nokia 110 4G sa ďalej pyšní veľkou batériou s kapacitou 1 450 mAh, ktorá udrží telefón v prevádzke na dobu viac ako 8 hodín hovorov, prípadne až 12 dní v pohotovostnom režime. V telefóne naviac nechýba funkcia Battery Saver, ktorá pri zapnutí predĺži výdrž telefónu na maximum. Nokia 110 4G ďalej ponúkne HD volanie, MP3 prehrávač, 4G pripojenie, predinštalované hry, internetový prehliadač Opera Mini, zadný fotoaparát, FM rádio, Bluetooth, vstavané svietidlo a podporu pamäťových kariet. Novinku si obľúbia aj starší ľudia vďaka jednoduchému systému S30+ s funkciou pre priblíženie jednotlivých položiek v menu, rýchlemu vytáčaniu hovorov a možnosti nastaviť veľký text naprieč celým rozhraním.

Nokia 105 4G ponúka krištáľovo čisté hovory v HD rozlíšení a ešte dlhšiu výdrž batérie

Veľká batéria, HD volanie a konštrukcia, ktorá vydrží neštandardné podmienky. Nie len tým zaujme druhá novinka – Nokia 105 4G. Rovnako ako model Nokia 110 4G ponúka Nokia 105 4G kvalitný 1,77″ IPS displej, pohodlnú klávesnicu a bohatú systémovú ponuku. Jediným rozdielom oproti vyššiemu modelu je absencia fotoaparátu a iné farebné prevedenie.

Cena a dostupnosť

Dostupnosť, pamäťové varianty aj oficiálne ceny na našom trhu budú čoskoro upresnené.

Značky: