Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Home Credit prichádza s novým produktom v podobe Šikovného účtu. Tento unikátny nástroj umožňuje jeho užívateľom výhodne nakupovať na splátky čokoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek. Na výber sú dva varianty Šikovného účtu, pričom si klient môže vybrať buď klasickú platobnú kartu alebo virtuálnu. Transakcie si môže rozložiť do splátok podľa svojej potreby. Šikovný účet si pohodlne spravuje v mobilnej aplikácii.

V týchto dňoch začala spoločnosť Home Credit ponúkať Šikovný účet v dvoch tarifách: Šikovný účet a Šikovný účet  PLUS. Šikovný účet v základnom variante je pre klientov úplne zadarmo, k účtu má v ponuke vydanie klasickej karty alebo virtuálnej karty, ktorú si môže nahrať do mobilnej peňaženky Apple Pay alebo Google Pay. Virtuálnu kartu v mobilnej aplikácii je možné okamžite použiť na platenie na internete alebo pomocou Apple Pay a Google Pay na platenie u obchodníkov či poskytovateľov služieb.

Jednou z hlavných výhod Šikovného účtu je možnosť rozloženia transakcií do splátok podľa individuálnych preferencií klienta s výhodnejšou úrokovou sadzbu. Klient si tiež môže previesť finančné prostriedky na svoj bežný účet, ktoré si rovnako môže rozložiť do splátok.

Šikovný účet PLUS, ktorý je spoplatnený sumou 1,49 eur mesačne, ponúka naviac k výhodám základnej tarify Šikovného účtu zľavy u viac ako 650 partnerov v rámci vernostného programu Premia, kde u niektorých partnerov možno ušetriť až 20 % z nákupov. Ďalšou výhodou variantu PLUS je raz ročne nákup na splátky s nulovým úrokom. Pri riadnom splácaní je možné štyrikrát do roka čerpať bonus v podobe 10 % zaplatených úrokov späť.

Klient sa môže prepínať medzi jednotlivými tarifami na svojom účte pohodlne v mobilnej aplikácii alebo prostredníctvom klientskeho centra Home Credit, podľa jeho aktuálnych potrieb. Bezplatne je možné prejsť na tarifu PLUS dvakrát ročne a na základnú tarifu je zmena bez obmedzenia. Keď je pre klienta výhodné využiť akúkoľvek službu navyše v rámci tarify PLUS, jednoducho si variant Šikovného účtu prepne v mobilnej aplikácii, a naopak si účet môže zmeniť späť na základnú tarifu podľa potreby.

Popri výhodách Šikovného účtu môžu klienti Home Creditu navyše využívať bez obmedzenia tzv. splátky za nulu (https://splatkyzanulu.homecredit.sk/), kde je pre nich pripravená široká paleta tovaru s možnosťou nákupu na splátky bez navýšenia, teda bez úroku.

Šikovný účet môžu klienti získať v partnerských predajniach a e-shopoch alebo si oň môžu priamo požiadať na stránke Home Creditu: https://www.homecredit.sk/sikovny-ucet

 

Značky: