Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna technologická značka HONOR oznámila, že modely HONOR 200 a HONOR 200 Pro získali prestížne strieborné označenie DXOMARK za vynikajúci výkon fotoaparátu. Toto ocenenie podčiarkuje prísľub spoločnosti HONOR ponúknuť zákazníkom vynikajúci fotografický zážitok prostredníctvom svojich zariadení.

HONOR 200 Pro: Vyniká v kategórii portrétna fotografia

HONOR 200 Pro získal pôsobivých 137 bodov v hodnotení DXOMARK a umiestnil sa na 2. mieste vo svojej kategórii. Ako „majster portrétov“ vyniká HONOR 200 Pro spoľahlivým automatickým zaostrovaním, presnou expozíciou a pomerne širokým dynamickým rozsahom pri fotografovaní aj natáčaní videa.

Podľa DXOMARK (https://www.dxomark.com/honor-200-pro-camera-test/) medzi hlavné výhody HONOR 200 Pro patria:

  • Pokročilé automatické zaostrovanie: Vďaka jednému z najlepších výkonov automatického zaostrovania môžu užívatelia zachytiť každý okamih s dokonalou presnosťou.
  • Kvalitný zoom:  Zariadenie je vybavené kvalitným zoomom, vďaka ktorému je možné robiť kvalitné snímky aj pri ohniskovej vzdialenosti nad 100 mm.
  • Presná expozícia a zachovanie detailov: HONOR 200 Pro zachytáva snímky s presnou expozíciou a výnimočnými detailmi aj v náročných svetelných podmienkach.

HONOR 200: Vynikajúci výkon vo svojej cenovej kategórii

HONOR 200 dosiahol celkové skóre 130 a zabezpečil si 4. miesto v príslušnej kategórii. Tento smartfón ponúka vo svojej cenovej kategórii veľmi solídny výkon a vyniká ako vo fotografii, tak aj pri natáčaní videa, najmä vo vonkajších alebo dobre osvetlených vnútorných podmienkach.

Podľa DXOMARK (https://www.dxomark.com/honor-200-camera-test/) medzi hlavné výhody HONOR 200 patria:

  • Presná cieľová expozícia: Poskytuje široký dynamický rozsah vo väčšine podmienok.
  • Stabilizácia pre pohybové videá: Efektívna optická stabilizácia robí z HONOR 200 vhodné zariadenie na snímanie vysokokvalitných videí aj pri pohybe.
  • Vysokokvalitný zoom: Teleobjektív má vynikajúci zoom, ktorý zaisťuje detailné a jasné zachytenie vzdialených objektov.

Odborné ocenenia

Spoločnosť HONOR je hrdá na to, že jej séria HONOR 200 sa umiestnila v TOP 3 v kategórii výkonu fotoaparátov. Jeho skóre prekonáva aj niektoré prémiové a ultraprémiové vlajkové lode, čo potvrdzuje silnú povesť značky v oblasti inovácií a mobilnej fotografie.

Technická dokonalosť a dizajn orientovaný na užívateľa

Séria HONOR 200 je príkladom záväzku značky kombinovať pokročilé technológie s dizajnom orientovaným na užívateľa. Oba modely v sérii sú vybavené funkciami:

  • Profesionálna štúdiová portrétna fotografia: Spolupráca so štúdiom Harcourt prináša užívateľom portréty na profesionálnej úrovni.
  • Zobrazovanie vylepšené umelou inteligenciou: HONOR AI Portrétny režim využíva umelú inteligenciu na zlepšenie kvality obrazu, vďaka čomu fotografie vždy vyzerajú dokonale.

Dostupnosť

Modely série HONOR 200 sú dostupné v rôznych farbách a konfiguráciách. Elegantný HONOR 200 Pro je dostupný v dvoch farbách, Moonlight White a Black, zatiaľ čo ďalší model v sérii, HONOR 200, je k dispozícii vo smaragdovo zelenej a čiernej farbe. HONOR 200 Pro 12 GB + 512 GB je v predaji za odporúčanú cenu 799 eur a HONOR 200 8 GB + 256 GB za odporúčanú cenu 599 eur, v oboch prípadoch až do konca júla s darčekom v podobe tabletu HONOR Pad X9 (exkluzívna ponuka na www.honorslovensko.sk). 

Značky: