Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nadácia Esports World Cup Foundation a globálna technologická značka HONOR oznámili svoje partnerstvo na Esports World Cup (EWC), najväčšom svetovom turnaji v počítačových a mobilných hrách, ktorý aktuálne prebieha v Rijáde v Saudskej Arábii, od 3. júla počas nasledujúcich ôsmich týždňov. HONOR 200 Pro, ktorý ponúka e-športovcom najnovšie technológie v populárnych mobilných hrách, ako sú Free Fire, Honor of Kings a ženský turnaj ML: BB, sa stal oficiálnym smartfónom turnaja. 

„Účastníci EWC požadujú najlepšiu hernú technológiu, ktorá je kľúčom k udržaniu integrity súťaže a poskytovaniu bezkonkurenčného zážitku. HONOR 200 Pro je výnimočný smartfón vybavený najmodernejšou technológiou, ktorá prekonáva vysoké štandardy stanovené účastníkmi EWC. Veľmi sa tešíme na jeho neuveriteľné výkony v Rijáde,“povedal Ralf Reichert, generálny riaditeľ nadácie Esports World Cup Foundation.

Pre fanúšikov hier ponúka HONOR 200 Pro množstvo vynikajúcich funkcií, ktoré oslovia profesionálov v oblasti esportu aj príležitostných hráčov. Medzi najzaujímavejšie patria:

●      Robustný procesor Snapdragon 8s Gen 3, ktorý dosahuje rýchlosť procesora až 3 GHz, čo zaručuje bezproblémové grafické vykresľovanie a odozvu v reálnom čase.

●      5200mAh kremíkovo-uhlíková batéria, ktorá na jedno nabitie vydrží až 61 hodín.

●      Bezriziková technológia stmievania 3840 Hz, potvrdená certifikáciami TÜV Rheinland Flicker Free Display a TÜV Rheinland Full Care Display, a Natural Tone 2.0, ktorá optimalizuje gradient farebnej teploty displeja na základe okolitého svetla.

●      Pokročilé chladenie s celkovou plochou odvodu tepla 36881 mm2.

„Sme nadšení, že môžeme byť súčasťou turnaja Svetového pohára v e-športe a podporovať najlepších e-športových hráčov na svete. Naša technológia a HONOR 200 Pro umožňujú hráčom posúvať svoje limity a dosahovať nové méty na svojej hernej ceste. Sme radi, že to vidíme práve na EWC,“ povedal Dr. Ray, marketingový riaditeľ spoločnosti HONOR.

Viac informácií o majstrovstvách sveta v elektronických športoch nájdete na www.esportsworldcup.com

Značky: