Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka mobilných telefónov a príslušenstva Honor vydáva aktualizáciu operačného systému a užívateľského prostredia pre smartphone Honor 3C. Užívatelia sa môžu tešiť na rýchlejšiu odozvu systému a dlhšiu výdrž batérie vďaka operačnému systému Android 4.4 a krajší dizajn používateľského rozhrania EMUI 3.0.

Obľúbený 5 „smartphone Honor 3C, ktorý bol na trh uvedený v novembri minulého roka, sa aktualizácie na Android 4.4 a EMUI 3.0 dočká po dôkladnom beta testovaní. Update operačného systému prináša rýchlejší chod telefónu a efektívnejšiu energetickú správu. Aktualizované prostredie EMUI zase prináša 845  vylepšení na základe spätnej väzby 10 miliónov užívateľov. EMUI vo verzii 3.0 taktiež ponúka široké možnosti prispôsobenia vzhľadu a desiatky dizajnových „tém“ na stiahnutie zadarmo..

Honor 3C s 5palcovým HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 2 GB RAM a veľmi priaznivou cenou patrí k najobľúbenejším tuzemským smartphonom.

Aktualizačný súbor je k stiahnutiu dostupný tu: (http://bit.ly/1I5kq3r), manuál pre aktualizáciu potom tu: (http://bit.ly/1e2HT7l).

Značky: