Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR 90 Lite z prémiovej rodiny strednej triedy HONOR 90, ktorý bude pre európsky trh uvedený už 6. júla v Paríži, je od dnešného dňa dostupný na Slovensku.

Tenký, štýlový a všestranný HONOR 90 Lite je perfektný smartfón pre všetkých kreatívnych užívateľov. A to vďaka výkonnému fotoaparátu, pôsobivému displeju a širokej škále smart funkcií pre ešte lepší užívateľský zážitok. Pri nákupe elegantnej novinky HONOR 90 Lite Vám v závislosti od predajcu pribalia aj darček. Napríklad u operátora O2, kde predaj začína práve dnes, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods.

Skvelý fotoaparát pre pohlcujúci vizuálny zážitok

HONOR 90 Lite je vybavený zadným 100MPx hlavným fotoaparátom s clonou f/1,9, s 5MPx širokouhlým a hĺbkovým objektívom a 2MPx makro objektívom, vďaka ktorým dokáže skvele zachytiť pôsobivé snímky krajiny, ale aj jemných detailov. Pre milovníkov selfie je tu 16MPx predná kamera, ktorá hravo vykúzli oslnivé autoportréty s jasnými obrysmi a vylepšenými farbami. Okrem toho má smartfón HONOR 90 Lite bezrámikový 6,7-palcový displej s adaptívnou obnovovacou frekvenciou až 90 Hz pre príjemný vizuálny zážitok. Displej navyše získal certifikáciu TÜV Rheinland Low Blue Light za nízku úroveň modrého svetla a podobne ako ostatné výrobky z novej rodiny HONOR 90 podporuje funkcie zamerané na človeka a ochranu očí, vrátane dynamického stmievania a cirkadiánneho nočného displeja.

Rýchle 5G a batéria s dlhou výdržou

HONOR 90 Lite poháňa systém MediaTek Dimensity 6020 5G a batéria s kapacitou 4500 mAh. Užívatelia, ktorí chcú mať svoje médiá neustále po ruke, môžu naplno využiť 8GB pamäť a veľký 256GB úložný disk telefónu, na ktorý sa zmestí až 57 808 fotografií, 22 322 skladieb alebo 892 HD videí. HONOR 90 Lite je vybavený technológiou HONOR RAM Turbo (8 GB + 5 GB), ktorá presúva časť pamäte flash do pamäte RAM, čo v jednoduchosti znamená, že pamäť 8 GB RAM je možné zväčšiť až na 13 GB RAM.

Farba, cena a dostupnosť

Elegantnú novinku HONOR 90 Lite si môžete zaobstarať u vybraných predajcov už od 27. júna 2023, a to v jednom z dvoch farebných prevedení, tyrkysový (Cyan Lake) alebo čierny (Midnight Black), za skvelú cenu 299€. Pri nákupe HONOR 90 Lite Vám v závislosti od predajcu pribalia aj darček. U operátora O2, kde predaj začína práve dnes, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods. U operátora Orange predaj začína 4.7. a k nákupu dostanete ako darček slúchadlá HONOR Earbuds X3 Lite. V NAY predaj začína 7.7. a počas časovo obmedzenej predpredajovej akcie dostanete navyše k nákupu HONOR 90 Lite ako darček aj smart náramok HONOR Band 7.

Značky: