Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Elegantná novinka HONOR Magic5 Lite zbiera body nielen medzi odborníkmi, ale aj u koncových užívateľov. Prvý člen Magic5 Series, ktorý sa objavil na slovenskom trhu, vybraných testerov priam uchvátil. Pri bežnom používaní ocenili napríklad rekordnú výdrž batérie. Ako HONOR Magic5 Lite v skúške obstál a čo všetko používatelia na tomto štýlovom smartfóne ocenili?

Luxusný a premyslený design

Všetci účastníci sa po týždni so smartfónom HONOR Magic5 Lite zhodli, že prekonal ich očakávania. Už na prvý pohľad zaujal svojim elegantným, luxusným dizajnom, veľkým zaobleným displejom a žiarivým farebným prevedením Titanium Silver s odleskami.

Výrazným prvkom, ktorý umocnil prvotné dojmy, je originálne rozmiestnenie kamier na zadnej strane v tvare kruhu. Telefón má navyše premyslené ergonomické tvarovanie pre príjemné držanie v jednej ruke, čo ocenilo až 100% testujúcich.

Odolný smartphone s výnimočnou výdržou batérie

HONOR Magic5 Lite obstál aj čo sa týka odolnosti. 100 % účastníkov potvrdilo, že tento smartfón vydržal extrémnu záťaž. Pre predstavu, jeho tvrdené sklo s hrúbkou 0,65 mm vydrží napríklad pád na mramor alebo betón z výšky až 1 metra.

Náročné reálne používanie preverilo aj výdrž batérie, ktorá patrí medzi hlavné prednosti modelu HONOR Magic5 Lite. Užívatelia ho využívali na neustále prezeranie sociálnych sietí, surfovanie po internete, fotografovanie a chatovanie. Baterka aj napriek tejto záťaži vydržala 80 percentám testerov 3 dni a viac na jedno nabitie.

Potvrdili sa tak zistenia renomovaných laboratórií DxOMark, ktoré práve model HONOR Magic5 Lite vyhodnotili ako mobilný telefón s najlepšou batériou na svete!

Prekvapenie pokračovalo aj po zapojení do nabíjacieho adaptéra – kapacita batérie bola vďaka rýchlonabíjaniu na 100 % len za niekoľko desiatok minút.

Ostré fotky plné farieb a „živý“ displej

Pre drvivú väčšinu bežných užívateľov je najdôležitejšou vlastnosťou smartfónu kvalitná kamera, dokonalé fotky a možnosť tvoriť kreatívne videá. Preto sa testeri zamerali aj na trojnásobný fotoaparát modelu HONOR Magic5 Lite a po dôkladnom týždennom testovaní ho vyhodnotili ako jednu z top predností tohto smartfónu. Zmienili aj skvelé výsledné fotografie, ktoré boli ostré aj napr. pri fotení detí v pohybe. Kvitovali najmä ich vysokú farebnosť a to, že sú v porovnaní s fotkami z iných telefónov výraznejšie a živšie. Užívateľov nadchlo aj Full HD video a režim viacerých videí, kedy je možné kombinovať rôzne pohľady počas jedného nahrávania.

Veľký zaoblený displej zaujal nielen na prvý pohľad – počas testovania presvedčil praktickým vysokým jasom, vďaka ktorému je na displeji všetko vidieť aj za ostrého slnka, a živosťou farieb, ktorú napokon porovnávali aj so svojimi doterajšími smartfónmi. Testeri si doslova na vlastné oči všimli, že HONOR Magic5 Lite je k zraku šetrný a aj napriek dlhému času strávenému pozeraním sa na displej ich neboleli oči.

Výsledok testovania – odporučili by testeri smartfón svojim blízkym?

Na konečnom verdikte sa zhodlo 100% testerov – HONOR Magic5 Lite prevyšuje svoju strednú triedu a ak by si ich priatelia alebo rodina vyberali nový smartfón, všetci by ho svojim blízkym odporučili.

Značky: