Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už sa vám niekedy stalo, že sa vám nepodarilo zachytiť ten správny moment v pohybe?

Športový výkon alebo bláznenie detí bývajú často ťažkým orieškom aj pre profesionálneho fotografa. S HONOR Magic5 Pro sa vám to už nestane. Na zachytenie čo najlepšieho momentu pri scénach v pohybe je u fotoaparátu možné aktivovať podporu umelej inteligencie, ktorá automaticky zachytí ten najlepší moment. Kvalitu fotoaparátu modelu HONOR Magic5 Pro ocenili aj laboratóriá DxOMark, ktoré ho ohodnotili ako najlepší fotoaparát na svete.

Aby HONOR predviedol, ako táto funkcia funguje, spolupracoval s Guinessovými svetovými rekordmi pri zaznamenaní pokusu o prekonanie svetového výškového rekordu pri basketbalovom smeči do koša, kedy je navyše lopta vo fáze letu prehodená medzi nohami, anglicky: between the legs slam dunk.

Basketbalista Piotr GRABO Grabowsky takto zasmečoval do koša vo výške 3,20 metra a vytvoril tak nový Guinnessov rekord. Oficiálna výška umiestnenia koša v NBA je pritom 3,05 metra.

GRABO je dvojnásobným šampiónom FIBA v 3×3 basketbale, napriek tomu si nebol istý, či sa mu podarí rekord prekonať. Ako sa mu to podarilo a ako všetko prebiehalo si môžete pozrieť tu:

Značky: