Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HONOR preukázala technologickú prevahu svojimi inovatívnymi produktmi a získala 39 ocenení „Best of IFA“.

Vďaka ultratenkému profilu 9,2 mm v rozloženom stave nastavuje HONOR Magic V3 nové štandardy v segmente skladacích smartfónov. HONOR MagicBook Art 14 je vybavený jedinečnou odnímateľnou kamerou, ktorá umožňuje vizuálny zážitok na ultraľahkom notebooku a zároveň zvyšuje súkromie používateľov. HONOR MagicPad2 zaujme 12,3-palcovým OLED displejom, priestorovým zvukom a technológiou starostlivosti o zrak. Tieto zariadenia podčiarkujú záväzok spoločnosti HONOR k špičkovému dizajnu a inováciám zameraným na používateľa vo viacerých kategóriách produktov.

HONOR Magic V3 získal pri svojom debute na veľtrhu IFA 2024 významnú pochvalu od popredných svetových technologických médií.

TechRadar udelil HONOR Magic V3 ocenenie „Best of IFA 2024“ a poznamenal: „Je absolútne úžasné držať ho v ruke a cítiť, aký je tenký.“

Trusted Reviews, zopakovali tento názor a vyzdvihli prelomovú štíhlosť Magic V3: „Je to jeden z najtenších skladacích smartfónov, aké sme kedy držali v rukách, a je to skvelý pocit.“

Android Authority zdôraznil potenciál Magic V3 na pretvorenie trhu so skládacími zariadeniami, keď poznamenal: „HONOR Magic V3 je najtenší smartfón na svete skladajúci sa dovnútra“.

Tieto ocenenia od uznávaných technologických autorít sú dôkazom úspešného posunu spoločnosti HONOR do popredia skladacích technológií, pričom HONOR Magic V3 stanovuje nové štandardy v dizajne a funkčnosti v konkurenčnom prostredí vlajkových lodí.

Notebook HONOR MagicBook Art 14 upútal pozornosť aj popredných technologických médií na veľtrhu IFA 2024.

XDA Developers vyzdvihli kvalitu displej s inovatívnou odnímatelnou kamerou a vyjadrili sa, že: „Jednoduchá vynaliezavosť tohto riešenia je presne to, čo sa nám páči.“

 Dizajn Yanko zaujal inovatívny dizajn notebooku so slovami: „HONOR práve zabil Apple MacBook tým najlepším spôsobom“

Tieto komentáre zdôrazňujú záväzok spoločnosti HONOR k inováciám a stavajú MagicBook Art 14 do popredia ultraľahkých notebookov na trhu.

HONOR MagicPad2 tiež získal vysoké uznanie na IFA 2024, pričom popredné technologické médiá chvália jeho výnimočné audiovizuálne schopnosti a pokročilú technológiu starostlivosti o zrak.

Android Headlines  sa zamerali na produktivitu a vizuálny výkon a vyjadrili pochvalu, že: „nový HONOR MagicPad2 je najvýkonnejší tablet s Androidom na trhu“.

Les Numeriques bol ohromený pohlcujúcou produktivitou tabletu a uviedol, že HONOR MagicPad2 je „špičkový tablet s umelou inteligenciou, ktorý zvyšuje produktivitu“.

Nadšené prijatie najnovších inovácií HONOR na IFA 2024 podčiarkuje neochvejný záväzok značky posúvať technologické hranice a poskytovať výnimočné používateľské zážitky.

Značky: