Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

56% nárast predaja v deň uvedenia na trh v porovnaní s modelom Magic V2 priniesol potrebu skoršieho doskladenenia.

Po predstavení najnovšieho skladacieho smartfónu HONOR Magic V3, ktoré prebehlo minulý týždeň na veľtrhu IFA, globálna technologická značka HONOR oznámila rekordné predaje počas prvých dní po uvedení na európsky trh. Podľa údajov z webu HONOR.com boli predaje modelu Magic V3 behom prvého dňa na pultoch obchodov o 56 % vyššie ako za rovnaké obdobie pri predchádzajúcom skladacom modeli Magic V2. Skladové zásoby sú v súčasnej dobe obmedzené, najmä v prípade jedinečného farebného prevedenia „Reddish Brown“, ktoré je exkluzívne k dispozícii na HONOR.com. Každopádne sa očakáva, že do Európy čoskoro dorazí ďalšia, väčšia zásielka smartfónov Magic V3. Zákazníci si ich môžu stále kúpiť na HONOR.com, u sieťových operátorov a ďalších obchodných partnerov v celom regióne. 

Po úspešnom uvedení modelu Magic V2 na európsky trh začiatkom tohto roku, kedy sa Magic V2 stal za prvý štvrťrok najčastejšie dodávaným skladacím smartfónom v Európe, pokračuje model Magic V3 v posúvaní hraníc. Nový HONOR Magic V3 je najtenší dovnútra skladací smartfón na svete[1] s vylepšenou odolnosťou, batériou s dlhou výdržou, technológiou umelej inteligencie a displejom s ochranou očí. Doposiaľ si vyslúžil značnú chválu popredných svetových technologických médií a získal rad ocenení „Best in show“. Tieto ocenenia od uznávaných technologických autorít podčiarkujú úspešný posun spoločnosti HONOR do popredia skladacích technológií, pričom smartfón HONOR Magic V3 nastavuje nové štandardy dizajnu a funkčnosti v konkurenčnom prostredí vlajkových zariadení.

Bai Kai, riaditeľ HONOR Czechia and Slovakia, dodal: Magic V3 mení pravidlá hry a sme radi, že používatelia sú z nášho najnovšieho skladacieho smartfónu nadšení rovnako ako my. Teší nás tiež, že dopyt po skladacích zariadeniach naďalej rastie, a sme hrdí, že HONOR môže takéto inovácie používateľom v Čechách a na Slovensku prinášať.“


[1] Doposiaľ najtenší skladací smartfón na svete.

Značky: