Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Druhý spoločne vyvinutý luxusný smartfón zaujme jedinečným dizajnom inšpirovaným automobilovým priemyslom, prémiovými materiálmi a vynikajúcim užívateľským zážitkom.

Globálna technologická značka HONOR oznámila uvedenie modelu PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR. Toto je druhý model smartfónu, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s Porsche Design. V Číne spolu s týmto vlajkovým zariadením predstavila aj modely HONOR Magic6 Ultimate a HONOR MagicBook Pro 16, ako aj očakávanú hernú spoluprácu s Black Myth: Wukong.

Premiéra PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Porsche excellence sa stretáva s inováciou smartfónov

Po uvedení prvého spoločne vyvinutého skladacieho smartfónu PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, predstavili HONOR a Porsche Design svoj najnovší spoločný model PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR. Táto interdisciplinárna spolupráca, ktorá sa zrodila zo spoločnej snahy o inovácie, kombinuje výnimočný výkon s nadčasovým luxusným dizajnom a ponúka špeciálnu edíciu smartfónu, ktorý spĺňa potreby moderných užívateľov, ktorí oceňujú vynikajúci výkon, dynamickú fotografiu a funkčný špičkový dizajn.

HONOR je hrdý na to, že môže predstaviť PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, technologickú ikonu poháňanú podstatou DNA Porsche a postavenú tak, aby prekračovala status quo,“ povedal George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co., Ltd. „Naše najnovšie inteligentné zariadenie je založené na našej spoločnej snahe s Porsche Design o dokonalosť a partnerstve postavenom na úsilí o pokročilé technológie, ktoré sú zamerané na človeka a majú nadčasový estetický dizajn.“

Ikonické farby Porsche a šesťuholníkový konštrukčný dizajn

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR vzdáva hold vozidlám Porsche, ktoré boli obdivované po celé desaťročia, a jeho dizajnové prvky pripomínajú dokonalý dizajn Porsche. S kamerovým modulom, ktorý šikovne a elegantne zahŕňa ikonickú šesťuholníkovú štruktúru Porsche, smartfón zachytáva presnosť a vysoko výkonné charakteristiky športových vozidiel. Okamžite rozpoznateľný šesťuholníkový dizajnový prvok výrazne odlišuje toto zariadenie od hmotnosti ostatných. Je vyrobený z titánu, materiálu používaného aj v motoristickom športe, kde je ideálny na výrobu obzvlášť namáhaných dielov, ktoré musia zostať ľahké. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR sa tiež vyznačuje čistou, symetrickou zakrivenou líniou hrán, ktorá prispieva k dynamickému vzhľadu, zlepšuje priľnavosť v ruke a zároveň zdôrazňuje funkčný prístup k dizajnu, tak typický pre Porsche Design.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR je k dispozícii vo farbe Agate Grey, ktorá je okrem iného použitá aj na ikonickom športovom vozidle 911, ako aj v exkluzívnej Frozen Berry, reflexnej, odvážnej ružovej farbe pôvodne navrhnutej pre modely Porsche, ako je Taycan, prvý plne elektrický športový automobil Porsche.

Využitie inovácií naprieč odvetviami pre pokročilú HDR fotografiu

V snahe o technologický pokrok zameraný na človeka PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR vychádza z automobilového priemyslu a poskytuje užívateľom vysoko pokročilé snímače HDR, ktoré dokážu presnejšie zaostriť a rozpoznať rýchlo sa pohybujúce objekty na dlhé vzdialenosti. Predstavuje tiež upravený snímač Super Dynamic HONOR Falcon Camera H9800, ktorý je špeciálne navrhnutý na zachytenie vysokokvalitných snímok scén s vysokým kontrastom a je inšpirovaný technológiou HDR, ktorá stojí za úspechom pokročilých asistenčných systémov vodiča (ADAS). Vďaka pozoruhodnej schopnosti snímania HDR dosahuje snímač H9800 dynamický rozsah až 15EV, čo je šesťkrát viac ako predchádzajúca generácia.  To umožňuje používateľom zachytiť vysoko presné a ultra ostré videá, fotografie a náhľady aj v náročných svetelných podmienkach so značným kontrastom.

Okrem toho PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR obsahuje aj najmodernejší systém automatického zaostrovania LiDAR Matrix, ktorý prináša revolúciu v rýchlosti fotografovania smartfónom. Tento systém, ktorý sa môže pochváliť prvým obrazovým snímačom LiDAR Matrix s 1200 bodmi a výpočtami sledovania AF 60FPS, dramaticky zlepšuje presnosť a rýchlosť zaostrovania a umožňuje užívateľom zachytiť ohromujúce akčné zábery s efektom pozastaveného pohybu.

Viditeľnosť a odolnosť displeja proti poškriabaniu

Pre zlepšenie užívateľského zážitku dizajn HONOR Magic6 RSR ďalej využíva inovácie naprieč odvetviami a urýchľuje pokrok so špičkovým HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield na prednej strane pre bezkonkurenčnú odolnosť. Tento štít je navrhnutý z nitridu kremíka, materiálu bežne používaného v leteckom a automobilovom priemysle pre motory, ložiská a lopatky turbín, a poskytuje výnimočnú tvrdosť a bezkonkurenčnú odolnosť proti poškriabaniu, čo zaisťuje vynikajúcu ochranu zariadenia počas dlhodobého používania. Okrem toho je PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR vybavené štítom HONOR NanoCrystal Shield na zadnej strane, ktorý až desaťkrát zvyšuje schopnosť absorbovať nárazy, aby odolal náhodným pádom a zabezpečil maximálnu odolnosť.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR rieši požiadavky vodiča na viditeľnosť v rôznych svetelných a okolitých podmienkach a predstavuje prvý dvojvrstvový tandemový OLED displej v odvetví. V porovnaní s bežným OLED panelom poskytuje predĺženú životnosť obrazovky až o 600% a minimalizuje degradáciu jasu displeja na menej ako 1%[1] aj po troch rokoch používania. Okrem toho poskytuje jasnejší obraz a lepšiu energetickú účinnosť. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR sa tiež môže pochváliť maximálnym HDR jasom 5000 nitov, čo zaručuje vynikajúcu viditeľnosť aj za jasných slnečných dní.

Bezkonkurenčný výkon a revolučná inovácia batérií

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR je vybavený špičkovým procesorom Snapdragon 8 Gen 3, ktorý poskytuje výnimočnú úroveň výkonu a schopností AI s pozoruhodnou plynulosťou a stabilitou. Uznávajúc rastúci význam výdrže batérie pre užívateľov, ktorí trávia dlhší čas na svojich smartfónoch, HONOR zavádza nové inovácie batérií pre elektromobily do smartfónov. Batéria s kapacitou [2]5600 mAh, vybavená robustnou kremíkovo-uhlíkovou batériou druhej generácie a vylepšeným čipom HONOR E1, vykazuje bezkonkurenčnú odolnosť a spoľahlivý výkon aj pri nízkych teplotách. Porsche Design HONOR Magic6 RSR, poháňaný najnovším HONOR MagicOS 8.0, prináša vylepšenia rôznych funkcií, ako je Magic Portal, ktorý poskytuje užívateľom revolučnú interakciu, a MagicRing, ktorý poskytuje bezproblémovú konektivitu medzi zariadeniami. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR sa etabloval nielen ako priekopnícke zariadenie v priemysle, ale slúži aj ako katalyzátor neobmedzených možností a spolupráce medzi priemyselnými odvetviami.

Predstavujeme HONOR Magic6 Ultimate, majstrovské dielo vynikajúceho remeselného spracovania

Spoločnosť HONOR na podujatí prvýkrát predstavila aj starostlivo vytvorený HONOR Magic6 Ultimate. Tento smartfón, inšpirovaný dizajnom intarzie, ktorá sa nachádza v interiéroch luxusných automobilov, má na zadnom kryte povrchovú úpravu z viacerých materiálov vrátane kompozitných vlákien, ktoré vyžarujú modernú estetiku a majú štíhlu a rafinovanú líniu, ktorá hladko prechádza celým zariadením. Tento dizajn dokonale demonštruje snahu značky HONOR o dokonalosť v každom detaile, vďaka čomu je HONOR Magic6 Ultimate majstrovským dielom s vynikajúcim remeselným spracovaním, špičkovým výkonom a schopnosťami.

HONOR Magic6 Ultimate, poháňaný procesorom Snapdragon 8 Gen 3, poskytuje výnimočný výkon a možnosti umelej inteligencie vďaka svojim výkonným jadrám. Predstavuje prelomový pokrok v HDR a automatickom zaostrovaní, čo umožňuje užívateľom robiť úžasné fotografie aj v náročných podmienkach, ako je pohybujúci sa objekt alebo slabé osvetlenie. Okrem toho je HONOR Magic6 Ultimate vybavený štítom HONOR proti poškriabaniu NanoCrystal Shield, ktorý zaisťuje odolnosť proti každodennému opotrebovaniu. Vďaka inteligentným funkciám, ako je MagicRing, ponúka HONOR Magic6 Ultimate svojim užívateľom pohľad do budúcnosti a poskytuje bezproblémové pripojenie, ktoré mení spôsob interakcie zariadení.

HONOR MagicBook Pro 16, revolučný notebook poháňaný umelou inteligenciou

Počas slávnostného ceremoniálu spoločnosť HONOR tiež predstavila HONOR MagicBook Pro 16, notebook poháňaný umelou inteligenciou, ktorý nanovo definuje tradičné notebooky. Vďaka podpore systému MagicOS 8.0 umožňuje tento notebook bezproblémovú spoluprácu a vytváranie sietí v rámci ekosystému. Môže sa pochváliť grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 pre notebooky, ktorá poskytuje bezkonkurenčný výkon a skvelé možnosti multitaskingu a zároveň vytvára ohromujúci obraz. Okrem toho je poháňaný vysoko výkonným procesorom Intel® Core™ Ultra 7 155H, ktorý poskytuje robustný a výnimočný výpočtový výkon.

HONOR MagicBook Pro 16 ponúka skutočne pohlcujúci zvukový zážitok. Vybavený šiestimi reproduktormi, vrátane štyroch basových reproduktorov a dvoch výškových reproduktorov, je prvým prenosným počítačom so systémom Windows na svete s priestorovým zvukom. Optimalizácia priestorového zvuku, ktorá podčiarkuje herné schopnosti tohto notebooku, bola potvrdená  hrou Black Myth: Wukong – akčným RPG zakoreneným v čínskej mytológii, ktorá vyjde 20. augusta 2024. Vďaka technológii priestorového zvuku HONOR MagicBook Pro 16 dokonale dopĺňa zvukové efekty hry a prináša realistický a pohlcujúci herný zážitok. Užívatelia sa môžu plne ponoriť do rôznych herných prostredí vrátane džunglí, údolí, temných jaskýň a púští.

Farba[3], cena a dostupnosť 

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR je k dispozícii v Číne od 18. marca za cenu 9 999 čínskych juanov. Od 2. štvrťroka 2024 bude k dispozícii aj na svetových trhoch.

HONOR Magic6 Ultimate je k dispozícii vo fialovej a čiernej farbe. V Číne je možné ho kúpiť od 18. marca za 6 999 čínskych juanov.

HONOR MagicBook Pro 16 je teraz k dispozícii v bielej a čiernej farbe v Číne od 6 199 čínskych juanov. Od 2. štvrťroka 2024 bude k dispozícii aj globálne.

Na Slovensku sa predaj týchto zariadení  nepredpokladá.


[1] Údaje z laboratórií HONOR.

[2] Údaje z laboratórií HONOR.

[3] Dostupnosť farieb sa môže líšiť v závislosti od regiónu.

Značky: