Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V roku 2022 prémiový segment mobilných telefónov vôbec po prvýkrát vzrástol, a to o 55%, napriek 12% medziročnému poklesu v celom odvetví mobilných telefónov.

Podľa agentúry Counterpoint môže byť dôvodom aj všeobecný trend zákazníkov nakupovať skôr drahšie zariadenia na dlhšie obdobie. Ďalším faktorom môže byť aj celkový posun celého sektora mobilných telefónov do prémiovejšej kvality.

Okrem iných značiek, rovnako aj HONOR dokázal významne ukrojiť z celkového trhového podielu a na domácej pôde v Číne bodoval so svojou Magic Series. Značka HONOR je najviac cenená pre svoje neustále investície a reálne využívanie inovatívnych technológií, čo sa premieta aj do vysokej kvality výsledného produktu.

HONOR na nedávnom technologickom veľtrhu MWC (Mobile World Congress) deklaroval svoj nový prístup a posun nových technológií, ktoré budú viac orientované na potreby každého z nás. 

Posilnenie prémiového segmentu za minulý rok zaznamenal HONOR aj na českom trhu. Podľa prieskumu agentúry IPSOS za 3. kvartál roku 2022 záujem zákazníkov o produkty HONOR narástol práve v prémiovom a základnom segmente mobilných telefónov.

Značky: