Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Platforma pre zdieľanie áut HoppyGo rozširuje svoju ponuku dostupných vozidiel
  • Najnovšími prírastkami sú nový revolučný elektromobil ŠKODA ENYAQ iV a elektrifikovaná verzia populárnej limuzíny SUPERB iV
  • Spoločnosť Todos poskytuje možnosť vyskúšať si modely ENYAQ iV a SUPERB iV v Bratislave, Žiline, Ružomberku a Košiciach

Šoféri, ktorí si túžia vyskúšať nový revolučný elektromobil ŠKODA ENYAQ iV, tak môžu po novom urobiť aj prostredníctvom HoppyGo – obľúbenej platformy pre zdieľanie áut. Čerstvá novinka pribudla do ponuky zdieľaných automobilov vo verzii s najsilnejšou 80 kW batériou a dojazdom viac než 520 km. Elektromobil je možné vyskúšať zatiaľ v Bratislave, Žiline, Ružomberku a Košiciach.

Otvorená platforma HoppyGo pre zdieľanie áut, ktorá je už dostupná aj na Slovensku, opäť rozširuje svoju ponuku dostupných vozidiel. Najnovšími prírastkami sú nový revolučný elektromobil ŠKODA ENYAQ iV a elektrifikovaná verzia populárnej limuzíny SUPERB iV. Spoločnosť Todos v rámci aplikácie HoppyGo ponúka možnosť vyskúšať si vozidlá ENYAQ iV vo verzii s najsilnejšou 80 kW batériou a výkonom 150 kW v Bratislave, Ružomberku a v Košiciach.

Spoločnosť Todos s.r.o. ako autorizované predajné a servisné miesto značky ŠKODA na Slovensku privítala možnosť využitia otvorenej platformy HoppyGo, a tým opäť rozšírila portfólio ponúkaných služieb pre svojich klientov. Náš klinet má takto možnosť vyskúšať si predajné modely ENYAQ iV a SUPERB iV, a to v rozšírenejších časoch, ako ponúka štandardná predvádzacia jazda. Ponúkame možnosť skúšobných jázd v termínoch každý piatok po 15:00 do pondelka 8:00 hod. Zákazníka, ktorý prejaví záujem o kúpu vyskúšaného vozidla, radi obslúžime v našich prevádzkach Todos v Bratislave, Žiline, Ružomberku a v Košiciach,” uviedol CEO firmy Todos group Peter Vojtko.

Tí, ktorí si netrúfajú na plne elektrické vozidlo ENYAQ iV, môžu siahnuť po plug-in hybridnom modeli SUPERB iV, ktorý je rovnako dostupný v Bratislave a vďaka svojmu dojazdu 60 km ponúka po meste bezemisnú jazdu. Vozidlá od firmy Todos doplní v Košiciach tiež autorizovaný predajca značky ŠKODA Auto Gábriel, ktorý do ponuky zdieľaných vozidiel pridáva modely ENYAQ iV a SUPERB iV.

HoppyGo sa na Slovensku od uvedenia stáva populárnou aplikáciou, ktorá si každodenne získava čoraz viac fanúšukov. Pribúdajú prenajímatelia aj používatelia služby. Nová ŠKODA ENYAQ iV, ktorú si nadšenci elektromobility môžu vyskúšať už od tohto víkendu, sa pýši bohatou technologickou a bezpečnostnou výbavou a revolučným spracovaním interiéru, ktorý čerpá inšpiráciu vo svete bývania. Vďaka tejto kombinácii tak vznikol unikátny plnohodnotný rodinný elektromobil, ktorý navyše prejde 520 km na jedno nabitie podľa normy WLTP. V technologickej výbave vozidla nechýba množstvo šikovných asistentov či podpora pre Apple CarPlay a Android Auto prostredníctvom veľkého 13-palcového infotainment systému, ktorý je navyše možné ovládať hlasom. V teste nezávislého združenia Euro NCAP získalo toto nové elektrické SUV najvyššie hodnotenie piatich hviezdičiek. So ziskom 86 % z maximálne možného počtu bodov ide o jedno z najbezpečnejších vozidiel, ktoré je v súčasnosti k dispozícii. ŠKODA ENYAQ iV zaujala pri svojej premiére aj na udeľovaní cien „Red Dot“ svojím emocionálnym a výrazným dizajnom a získala prestížne ocenenie za znamenitý produktový dizajn.

V službe HoppyGo, v prípade elektromobilu, dostáva zákazník vozidlo s plne nabitou batériou a denným maximom 200 km, ktoré je započítané v cene požičania. V tej je automaticky zahrnuté aj havarijné poistenie a asistenčné služby.

Stačí sa iba zaregistrovať cez web HoppyGo alebo aplikáciu pre Android a iOS. V službe HoppyGo, ktorá spadá medzi inovačné projekty mobility ŠKODA AUTO DigiLab, je na Slovensku už zaregistrovaných 3 000 prenajímateľov so 100 vozidlami.

Značky: