Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

• HP nadväzuje partnerstvo so spoločnosťou Google, obaja giganti budú spolupracovať na spustení projektu Starline

• Cieľom HP je dodávať špičkové komunikačné technológie pre čo najvernejší zážitok pri hybridnom spôsobe práce

HP nadväzuje partnerstvo so spoločnosťou Google, obe spoločnosti budú spolupracovať na spustení projektu Starline. Starline je prelomová komunikačná technológia spoločnosti Google, ktorá ponúka skutočne realistický zážitok z komunikácie na diaľku. HP bude dodávať špičkové komunikačné technológie pre čo najvernejší zážitok pri hybridnom spôsobe práce.

S využitím pokroku v oblasti umelej inteligencie, 3D zobrazovania a ďalších technológií vytvorí Starline jedinečnú, realistickú interakciu, ktorá bude namiesto bežného videohovoru pôsobiť viac ako spoločné stretnutie v jednej miestnosti.

Spoločnosť HP nadviazala s Googlom partnerstvo, aby zákazníkom poskytla technológie, s pomocou ktorých budú môcť využívať Starline naplno. „Sme nadšení, že sa môžeme podeliť o to, že v spolupráci so spoločnosťou Google začneme v roku 2025 komercializovať zážitok Starline so zameraním na prepojenie distribuovaných tímov a jednotlivcov na pracovisku,“ uviedol Alex Cho, prezident divízie Personal Systems spoločnosti HP Inc. „Sme hrdí na to, že môžeme byť partnermi spoločnosti Google pri uvádzaní tejto technológie na trh a využívať silu umelej inteligencie na utváranie budúcnosti spolupráce.“

Koniec nedostatkom, ktoré sprevádzali online komunikáciu

V čase hybridného spôsobu práce stále častejšie narážame na bariéry v online komunikácii – napríklad chýbajúcu reč tela. Značnú časť významov a emócií pritom oznamujeme práve prostredníctvom našej gestikulácie a postoja. Pre autentickú komunikáciu v hybridnom prostredí je dôležité poskytovať verný a komplexný prenos, ktorý bude zachytávať všetky aspekty komunikácie.

Vďaka expertným znalostiam v oblasti výpočtovej techniky, v kombinácii s investíciami do riešení pre spoluprácu od spoločnosti Poly, je spoločnosť HP dobre vybavená na to, aby dodávala hardvér potrebný pre tento nový a inovatívny zážitok. Silné partnerstvá v oblasti komunikácie, audiovizuálnych technológií a spolupráce spolu s predajnou silou globálnej spoločnosti pomôžu priniesť jedinečnú skúsenosť Starline viacerým ľuďom po celom svete.

Značky: