Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HP odhalila novú generáciu pracovných notebookov radu HP EliteBook 700 G6, ktorý ponúka celý rad prémiových funkcií – teraz v notebookoch pre mainstreamových firemných používateľov, ktorí trávia veľa času na cestách. Okrem bezpečnostných funkcií a úchvatnej kvality obrazu sa nový rad chváli procesormi AMD Ryzen™ PRO druhej generácie a grafikou Radeon™ Vega pre vyšší výkon a dlhšiu výdrž batérie. Nové modely HP EliteBook 735 G6 a HP EliteBook 745 G6 ponúkajú prémiový výkon, bezpečnosť a dizajn, ktoré ocenia dnešní firemní používatelia.

HP EliteBook 735 G6

Rad HP EliteBook 700 G6 sa vyznačuje ultra tenkým šasi a špičkovými parametrami obrazu: displej má veľmi tenký rámik a vysoký jas, takže sa s ním skvele pracuje v akýchkoľvek svetelných podmienkach – v kancelárii aj na terase kaviarne.

Spoločnosť HP nadväzuje na svoju vedúcu pozíciu v oblasti osobných počítačov s jednoduchou správou a vysokou bezpečnosťou. Nový rad sa vie efektívne brániť hrozbám malware vďaka samoliečiacim, hardvérovým a používateľsky spravovaným bezpečnostným riešeniam, vrátane HP Sure Sense, HP Sure View Gen3, HP Privacy Camera, HP Sure Start for AMD a HP Sure Click.

HP EliteBook 745 G6

Dnešní firemní používatelia, ktorí vyžadujú pokročilé kolaboratívne funkcie, sa môžu tešiť na krištáľovo čistý, jasný a plný zvuk vďaka technológii HP Noise Cancellation a integrovanému mikrofónu na zadnej strane displeja s meničmi reproduktorov namierenými šikmo nahor. A so „spolupracujúcimi“ klávesmi môžu používatelia efektívne šetriť čas a hladko telefonovať z počítača.

Nový HP EliteBook 735 G6 s trinásťpalcovým displejom a HP EliteBook 745 G6 so štrnásťpalcový displejom budú na Slovensku v predaji od augusta za cenu začínajúcu od 1090 eur.

Značky: