Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od 24. augusta do 28. augusta 2022 sa na 218 000 m2 výstavnej plochy stretnú fanúšikovia hier z celého sveta. MINI je prvým sponzorom podujatia z automobilového sektora a plní sľub obohatiť životy fanúšikov automobilky MINI o radosť a rozmanitosť.

„Hlavnou črtou značky MINI je pozitívny a na budúcnosť orientovaný prístup k individuálnej mobilite, ako aj nezameniteľný dizajn vozidiel. Zameranie na hry zohrá v budúcnosti MINI čoraz dôležitejšiu úlohu a našim zákazníkom ponúkne jedinečný zážitok. V podobe spolupráce s Pokémon sa spájajú dve ikonické postavy, ktoré sa k sebe dokonale hodia. Na podujatí Gamescom 2022 oslovujeme úplne novú cieľovú skupinu,“ hovorí Stefanie Wurst, riaditeľka MINI.

MINI Concept Aceman plný prekvapení

Pikachu, ikonická postava zo sveta Pokémon, príde počas gamescom na OLED displej vozidla ako postavička, ktorá ovláda prepínač Experience Mode. Vďaka pokročilej projekčnej technológii sa animácia rozširuje cez palubnú dosku a predné dvere až na kapotu. V animovanej slučke sa Poké Ball najprv objaví na OLED displeji a pohybuje sa a následne sa otvorí v modrej žiare, ktorá sa pôsobivo pohybuje z OLED displeja cez palubnú dosku a svetelnú lištu dverí až na kapotu. V ďalšej slučke sa na displeji na začiatku objaví Pikachu. Elektrický Pokémon spustí jasný žltý bleskový útok, ktorý prechádza vozidlom cez dvere až na kapotu.

Okrem MINI Concept Aceman sa na Gamescom 2022 predstaví aj Action Pack. V priehľadnom balení typickom pre akčné figúrky a so špeciálnymi dizajnovými prvkami, ako je Poké Ball v strede ráfika kolesa, sa MINI Concept Aceman Action Pack stáva dokonalou zberateľskou raritou pre fanúšikov MINI a nadšencov hier.

Značky: