Začiatkom apríla prišila na slovenský trh nová limitová edícia bezdymovej alternatívy IQOS. Púta jedinečnými farbami a limitovanou edíciou vrchných krytov.

V boji proti klasickým cigaretám zostávajú fajčiari často veľmi rýchlo bez motivácie. Dôkazom toho je napríklad fakt, že len priemerne štyri percentá fajčiarov dokážu z vlastného rozhodnutia úplne skončiť s fajčením. A to je veľmi nízke číslo. Motivácia je však pri zbavovaní sa zlozvykov kľúčová a bez nej sa pozitívne výsledky nedajú dosiahnuť.

Práve menej rizikové nikotínové produkty, a teda bezdymové zariadenia môžu byť riešením, ak dospelí fajčiari nedokážu s klasickými cigaretami prestať, respektíve ak vôbec nechcú. Vtedy majú možnosť zvoliť si alternatívu – tú bezdymovú. A tak aj súčasný trh s výrobkami, ktoré nehoria, sa za posledné roky výrazne rozvíja. To znamená, že ponuka výrobkov, ktoré majú potenciál znížiť zdravotné riziká pre dospelých fajčiarov, rastie. 

Konkrétne hovoríme o zariadení IQOS, ktoré sa môže pochváliť prevratnou technológiou. Jeho prednosťou oproti klasickej cigarete je absencia produkcie cigaretového dymu. Namiesto neho vzniká užívaním bezdymového zariadenia aerosól, ktorý sa vo vzduchu rýchlo vyparí a nezanecháva zápach.

Závislosť, odvykačka a motivácia? Najlepšie riešenie je v prvom rade prestať s fajčením úplne. Ak však už dospelý fajčiar nedokáže so svojím zlozvykom skoncovať úplne, lepšie riešenie je hľadanie bezdymových alternatív.IQOS používa približne 20,4 milióna dospelých používateľov po celom svete. Z celkového počtu dospelých používateľov už 73 % prestalo úplne fajčiť klasické cigarety a prešlo na tieto bezdymové zariadenia.

Jedinečnosť? Zabudnite na fádne farby

Práve v týchto dňoch prichádza na slovenský trh novinka – limitovaná edícia s názvom IQOS 3 DUO WE, ktorá už na prvý pohľad zaujme pozornosť dospelého fajčiara či používateľa bezdymových zariadení. Bezdymová alternatíva v príjemnom prevedení tyrkysovej farby prináša sviežosť a rozmanitosť – to, čo patrí k jari. Nápaditý bočný kryt jej zas dodáva šmrnc a celkový dizajn eleganciu.

IQOS 3 DUO WE je skutočne inšpirovaný pestrou škálou farieb a jeho budúci majiteľ alebo majiteľka odzrkadľuje určitú dávku individuality a autenticity. Limitovaná edícia si nájde svoje miesto u tých dospelých fajčiarov alebo používateľov bezdymových zariadení – či už sú to dámy, alebo páni, ktorí radi vyčnievajú z radu, sú jedineční a túžia byť IN. Zároveň nová edícia prichádza s limitovanou kolekciou vrchných krytov.

  • IQOS 3 DUO WEZdroj: IQOS
  • IQOS 3 DUO WEZdroj: IQOS
  • IQOS 3 DUO WEZdroj: IQOS
  • IQOS 3 DUO WEZdroj: IQOS
  • IQOS 3 DUO WEZdroj: IQOS

Používateľov „limitky“ nemusí trápiť typický cigaretový dym

Originálny vzhľad však nie je všetko, aj táto limitovaná edícia je výnimočná svojimi benefitmi oproti klasickým cigaretám. IQOS 3 DUO WE tabak nespaľuje, ale nahrieva, a tak nepríjemný cigaretový dym zostáva minulosťou, rovnako ako zápach. Vďačí za to aerosólu, ktorý vzniká jeho používaním. Práve ten obsahuje podstatne menej škodlivín ako cigaretový dym.

Limitovaná edícia IQOS 3 DUO WE prišla na Slovensko v apríli – v predaji je od 6. apríla 2022.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo používaní iných nikotínových výrobkov.

Článok je platenou spoluprácou.

Značky: