Ak uvažujete nad nákupom nejakej hry pod stromček, ste na správnom mieste. Poradíme vám s jej výberom. Pozrite si naše tipy, ktoré odporúčame. Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Vyberte si  kategóriu:
Prémiová kategória
Stredná trieda
Ľudová voľba

 

Prémiová kategória

Fallout 4
fallout-4-box-art1_vyd5_nowat

Fallout 4 patril k najočakávanejším hrám tohto roka. Dostal sa na trh a vyvolal záplavu článkov. Okrem pozitívnych recenzií sa objavilo viacero krátkych správ, ktoré popisovali chybné a vtipné situácie. Nuž, každá hra z produkcie štúdia Bethesda Game Studios to má počas prvých týždňov pomerne ťažké. Do Vianoc však bude hra „zašitá“ a aby bol zážitok z hrania úplný, odporúčame kúpiť aj Season Pass. Ten obsahuje prístup k ďalším DLC prídavkom, ktoré sa dostanú na trh v blízkej budúcnosti. S kúpou „predplatného“ však počkajte, až zistíte, či si vás hra získala.

 

Star Wars Battlefront

starwars_battle_vyd5_nowat

Ďalší vianočný hit. Siedmy film zo sveta Star Wars mieri do kín a na počítače a konzoly prichádza kooperatívna FPS strieľačka Star Wars Battlefront. Je veľmi pravdepodobné, že táto hra osloví aj nehráčov. Podmienkou je, aby boli fanúšikovia Hviezdnych vojen.

 

Rise of the Tomb Raider

rise-of-the-tomb-raider_vyd5_nowat

Nový Tomb Raider je aktuálne dostupný iba pre konzoly Xbox, avšak kvalitou ide o najlepší diel od vydania „jednotky“. Či ste už dlhoroční fanúšikovia série alebo ste s Larou Croft ešte nemali tú česť spoznať sa, Rise of the Tomb Raider odporúčame. Sme presvedčení, že na vás zapôsobí. V našom výbere by si zaslúžili miesto aj ďalšie tohtoročné exkluzivity pre Xbox – Halo 5 a Forza 6.

 

Stredná trieda

Zaklínač 3: Divoký Hon

zaklinac-3-divoky-hon-cz-16-dlc-pc-dvd-211868_vyd5_nowat

Táto hra vyhrala „herných oskarov“. Aj podľa nás ide o jednu z najlepších hier, ktoré sa tento rok dostali na trh. Je gigantická, prepracovaná a nádherná. Ak ste Zaklínača ešte nehrali, treba to zmeniť a tesne pred Vianocami ho kúpite za atraktívnejšiu cenu. Preto sme ju zaradili do strednej triedy. Kvalitou však patrí medzi prémiové tituly.

 

Uncharted: The Nathan Drake Collection

UnchartedCollection_Crop-ds1-670x468-constrain_vyd5_nowat

Kolekcia Uncharted sa predáva za oficiálne vyššiu cenu, ale kúpite ju aj lacnejšie. Odporúčame ju každému majiteľovi konzoly PS4, ktorý vynechal generáciu PS3 a dobrodružstvá Nathana Drakea nepozná. Ide o trojicu TOP hier, ktoré kraľovali konzole PS3. Vo verzii pre PS4 sú ešte krajšie a v balení dostanete rovno 3 hry.

 

Pillars of Eternity

pillarsofethernity_vyd5_nowat

Pamätáte si na RPG sériu Baldur´s Gate? Že ste na hrách z tejto série vyrastali? Potom si musíte pod stromček zaobstarať Pillars of Eternity. Tento duchovný nástupca dokázal spojiť moderné technológie s klasickou hrateľnosťou. Výsledok stojí za to.

 

Ľudová voľba

Rocket League

Rocket_League-FLT-cover-box-art_vyd5_nowat

Túto hru považujeme za prekvapenie roka. Jej koncept je totiž tuctový – hráte futbal s autíčkami. Koľko sme videli podobných nápadov a koľkokrát to skončilo neúspechom. Rocket League však prekvapil zábavnou hrateľnosťou a dokázal si získať milióny fanúšikov na celom svete.
Cena: 15,99 EUR

Fallout: New Vegas Ultimate Edition

fallout_new_vegas_ultimate_edition_raw_vyd5_nowat

Fallout 4 spomíname v úvode článku, ale pokiaľ mu neviete prísť na chuť, skúste staršiu odbočku New Vegas. Hoci je postavená na rovnakých základoch – 3D svet, akčnejšia nátura – túto hru vyrobilo štúdio Obsidian Entertainment. V praxi sa to prejavuje (pre niekoho) lepšou atmosférou, prepracovanejším príbehom a kvalitnejšou interakciou s herným svetom, ktorá nie je meraná iba počtom vystrelených nábojov. Aktuálne v Ultimate edícii so všetkými doplnkami a za dobrú cenu.

 

Her Story

her-story-is-an-exciting-interactive-story-game-with-linux-support-485409-2_vyd5_nowat

Ak si myslíte, že vás hry už nedokážu ničím prekvapiť, vyskúšajte Her Story. Stojí necelých 6 EUR, zahráte si aj na tablete a je to presne ten titul, ktorý dokáže iba príjemne očariť. Zároveň je to hra, ktorú si najlepšie užijete s nulovými znalosťami o nej. Prekvapenie tohto roka.
Cena: 5,99 EUR

Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit