Doplnené 19. 10.: V AppGallery je k dispozícii už aj George Slovensko.

Pôvodný článok 12. 10.: Huawei buduje svoj vlastný ekosystém, aby dokázal vytvoriť plnohodnotnú alternatívu ku Google službám. Jednou z kľúčových častí jeho ekosystému je obchod s aplikáciami AppGallery. Ten sa neustále rozvíja a nové aplikácie pribúdajú na týždennej báze.

Nie je však aplikácia ako aplikácia. Z pohľadu používateľa sú kľúčové najmä bankové aplikácie – AppGallery doteraz ponúkala aplikácie pre ČSOB, OTP a VÚB banky. K dispozícii je takisto aplikácia pre Home Credit a niektorí Slováci možnože využívajú službu Curve, ktorá je taktiež v AppGallery.

Novým prírastkom v aplikačnom obchode od Huawei sú Tatra banka a George Slovensko. Tieto aplikácie sú z pohľadu slovenských používateľov kľúčové, nakoľko patria medzi najväčšie slovenské banky.

Mobilná Tatra banka je v AppGallery dostupná vo verzii 3.4.2 a umožňuje otvorenie bežného, študentského alebo živnostenského účtu či správu financií. George Slovensko je v AppGallery vo verzii 20.35.9.

Tatra banku si môžete z AppGallery stiahnuť TU. George Slovensko je v AppGallery dostupný pod týmto odkazom.

Tatra banka v Huawei AppGallery

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit