Kúpite ho v obchodoch a aj u operátorov.

Huawei oznámil, že začal na Slovensku predávať novú generáciu svojho fitness náramku. Huawei Band 6 chce zaujať najmä veľkým 1,47-palcovým AMOLED displejom s malými rámikmi, ktorý ponúka viditeľne lepší prehľad o aktuálnom čase, nameraných hodnotách a notifikáciách z telefónu v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami. Displej tiež umožňuje pohodlné dotykové ovládanie.

Huawei Band 6 ponúka výdrž až 2 týždne na jedno nabitie a podporuje rýchle nabíjanie pomocou magnetickej nabíjačky. V praxi to znamená, že päťminútové nabíjanie zabezpečí až dva dni výdrže za bežných podmienok používania.

Čo sa týka funkcií na sledovanie zdravia, novinkou je celodenné monitorovanie hladiny kyslíka v krvi (SpO2) s alarmom, ktorý sa automaticky spustí, keď hladina kyslíka v krvi klesne pod optimálnu hodnotu. Band 6 tiež umožňuje nepretržité sledovanie srdcového rytmu, rovnako ako monitorovanie spánku, stresu či menštruačného cyklu v reálnom čase. Takisto vás dokáže upozorniť, ak máte príliš vysoký alebo príliš nízky tep.

Huawei Band 6 má vo výbave až 96 tréningových režimov. 11 režimov, vrátane behu v interiéri a exteriéri, jazdy na bicykli či skákania na švihadle, obsahuje profesionálne sledovanie údajov. Náramok neobsahuje GPS, pre detailné informácie o odbehnutej či prejdenej trase je potrebné mať pri sebe smartfón – Huawei Band 6 z neho dokáže získať dáta o presnej polohe.

Huawei Band 6 je na Slovensku v predaji od 23. apríla u maloobchodných predajcov. Začiatkom mája ho do ponuky zaradí aj operátor O2, od júla spustí predaj náramku aj Orange. Na výber bude z troch farebných prevedení: Graphite Black, Amber Sunrise a Sakura Pink, cena je 59 eur.

Huawei Band 6

Huawei Band 6. Zdroj: Huawei

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Saturácia krvi kyslíkom (SpO2): Prečo je dôležitá a čo o nej treba vedieť?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit