Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už dávno neplatí, že slúchadlá by mali byť len o kvalitnom zvuku.

Každá žena vie, že si zaslúži oveľa viac – kvalitný zvuk, elegantný dizajn, ktorý lahodí oku, či detailné spracovanie príjemné na dotyk. To všetko skrývajú nové slúchadlá Huawei Freebuds Lipstick, ktoré potešia všetky vaše zmysly. Sú totiž stelesnením luxusu, nevšedného dizajnu a prémiovej kvality.

Dizajn priamo z Paríža

a návrhu dizajnu v tvare rúžu sa okrem iného podieľalo výskumné centrum estetiky spoločnosti Huawei, ktoré sa nachádza v hlavnom meste módy – Paríži. A prečo práve rúž? Ide predsa o nesmrteľnú klasiku, ktorú milujú ženy po celom svete.

Prémiový a minimalistický obal slúchadiel, ktorý na prvý pohľad pôsobí ako elegantný módny doplnok však zároveň funguje aj ako dobíjacie puzdro. Luxus je na prvý dotyk cítiť aj z použitých materiálov. Puzdro totiž nie je plastové, ako tomu býva u väčšiny slúchadiel, ale je vyrobené zo špeciálne upravenej nerezovej ocele, do ktorej je pri teplote 1300 ° C pridaný molybdén. Po tom všetkom prejde ešte ďalšou špeciálnou úpravou, ktorou sa docieli vysoký lesk a odolnosť proti poškriabaniu.

Nevšedná je aj farebná kombinácia slúchadiel. Ani tá totiž nebola zvolená náhodou, ale kopíruje vzhľad nadčasového červeného rúžu. Puzdro je v klasickej čiernej farbe v kombinácii so zlatými detailmi. Vo vnútri sa skrývajú slúchadlá v sýtej červenej farbe, ktoré doladia každý outfit k dokonalosti. Slúchadlá sa tak stanú vašim neodmysliteľným módnym doplnkom. Všetko záleží len na vás.

Kvalita zvuku alebo dizajn? Oboje!

Najdôležitejším parametrom pri slúchadlách je bezpochyby kvalita zvuku. A ako je už u značky Huawei zvykom, ani v tomto ohľade nepoľavuje. Huawei Freebuds Lipstick totiž prichádzajú so špičkovou technológiou – okrem Active Noise Cancellation, ktorá dokáže potlačiť hluk z okolia, sú doplnené aj o technológiu AEM (Adaptive Ear Matching), ktorá prispôsobí zvuk vášmu uchu. Najprv slúchadlá určia tvar aktuálneho zvukovodu a jeho tesnosť, a následne im prispôsobia zvukový efekt, ktorý sa automaticky adaptuje na vaše uši.

Voňavá nádhera

Huawei v tomto prípade posunul latku zase o niečo vyššie a dotiahol takzvaný „customer experience“ k dokonalosti. Krabička so slúchadlami totiž nie je hocijaká krabička – po jej otvorení vás prekvapí nádherná vôňa, ktorá kúpu slúchadiel premení na dychvyrážajúci zážitok. Ste pripravená potešiť všetkých svojich päť zmyslov?

Slúchadlá Huawei Freebuds Lipstick je možné zakúpiť u maloobchodných predajcov za cenu 215 eur.

Elegancia na zápästí

Ďalšou novinkou z dielne Huawei sú elegantné smart hodinky, ktorých tvorcovia mysleli špeciálne na ženy. Watch GT 3 sú zosobnením tradičného vzhľadu hodiniek, nedajte sa však oklamať – ich funkcie mnohonásobne presahujú “obyčajné” zobrazovanie času. Hodinky, ktoré sú dostupné v dvoch veľkostiach (46 mm a 42 mm), v pánskej a dámskej verzii, okrem nového softvéru disponujú aj personalizovanými ciferníkmi – na výber máte z viac ako 10 tisíc motívov, s ktorými ich môžete prispôsobiť svojej aktuálnej nálade či outfitu.

Huawei Watch GT 3 sa na prvý pohľad podobajú klasickým analógovým hodinkám a dokonca sú obohatené o otočnú korunku s hmatovou spätnou väzbou. Za elegantným vzhľadom sa skrývajú funkcie, ktoré by čakal len málokto – sledujú napríklad srdcovú frekvenciu, úroveň telesnej teploty  či stav menštruačného cyklu, čo zaručene ocení každá moderná žena. Ak holdujete zdravému životnému štýlu, na výber máte zo 100 tréningových režimov, ktoré vám hodinky prispôsobia podľa vašich zdravotných parametrov.

Hodinky Huawei Watch GT 3 sú dostupné u maloobchodných predajcov za cenu od 269 eur.