Nová generácia prémiových slúchadiel od Huawei.

Huawei predstavil ďalšie bezdrôtové slúchadlá typu TWS. Huawei FreeBuds Pro kombinujú vlastnosti predchádzajúcich modelov – slúchadiel FreeBuds 3 (prémiový zvuk a aktívne potlačenie hluku) a FreeBuds 3i (štupľový dizajn).

FreeBuds Pro vďaka tomu ponúkajú hybridné potlačenie okolitého hluku. Kombinuje sa pasívne potlačenie, ktoré je priamo dané dizajnom štupľových slúchadiel a zároveň funkcia aktívneho odhlučnenia. Tá je k dispozícii v niekoľkých režimoch a aj vo forme dynamického odhlučnenia, ktoré berie do úvahy vaše okolie a tomu prispôsobuje nastavenie potláčania hluku.

Slúchadlá dokážu potlačiť okolitý hluk až do 40 dB a praktickou novinkou je ovládanie gestami, resp. stláčaním obdĺžnikovej konštrukcie slúchadiel. Takýmto spôsobom môžete aktivovať/deaktivovať potláčanie hluku, prepínať skladby či regulovať hlasitosť.

Huawei FreeBuds Pro

Používať ich môžete s dvoma zariadeniami súčasne

Nové slúchadlá od Huawei využívajú 11 mm meniče, obsahujú tri mikrofóny v každom slúchadle a dve antény pre dosiahnutie stabilného pripojenia. Ako to už v prípade Huawei slúchadiel býva, najlepší zážitok dosiahnete v kombinácii s Huawei smartfónom. Bezdrôtové prepojenie zabezpečuje Bluetooth 5.2, pričom ich môžete používať až s dvoma zariadeniami súbežne.

FreeBuds Pro dokážu na jedno nabitie prehrávať hudbu 7 hodín s vypnutým odhlučnením, resp. 4 hodiny so zapnutou funkciou aktívneho potláčania hluku. V kombinácii s nabíjacím puzdrom majú výdrž až 30 hodín.

Slúchadlá sme mali možnosť na krátku chvíľu vyskúšať. Chválime kvalitu reprodukcie zvuku, nechýbajú jej basy ani detaily. Huawei FreeBuds Pro sa budú na Slovensku predávať za 199 eur, v obchodoch sa objavia v októbri.

Huawei FreeBuds Pro

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2 Pro oficiálne: Prémiové spracovanie, presnejší senzor tepu a viac športov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit