Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei oznámila spoluprácu s francúzskym výrobcom smart zariadení pre zdravie Withings.

Najnovším prírastkom do rodiny aplikácií v obchode AppGallery je aplikácia HealthMate, ktorá v spojení s inovatívnymi produktmi tohto výrobcu predstavuje pokročilého zdravotného asistenta a manažéra fyzickej aktivity v jednej ikonke.

Francúzska spoločnosť Withings je európskym lídrom v inteligentnej zdravotnej starostlivosti. Vyvíja zariadenia, ktoré sa ľahko používajú a umožňujú každodenné zdravotné kontroly a pomáhajú dosiahnuť dlhodobé zdravotné ciele.

Spoločnosť Withings v roku 2008 založili vizionári Cédric Hutchings a Eric Carreel. V priebehu svojej existencie vyvinula niekoľko mimoriadne efektívnych produktov na monitorovanie a analýzu údajov o zdraví

Oceňovaný rad produktov Withings sa skladá z bezdrôtových monitorov, sledujúcich a analyzujúcich krvný tlak pokročilého systému monitorovania spánku a inteligentného teplomera. Všetky zaznamenané údaje zhromažďuje a vyhodnocuje aplikácia HealthMate.

„Aplikácia HealthMate spoločnosti Withings skvele dopĺňa ponuku aplikácií v obchode AppGallery, pretože poskytuje holistický spôsob riadenia zdravia, a zároveň povzbudzuje používateľov k pozitívnym zmenám a zdravšiemu životnému štýlu,“ povedal na margo spolupráce Leo Peng, country manažér produktovej divízie Huawei Slovensko.

Na integráciu do ekosystému Huawei Mobile Services vývojári Withings využili Huawei Health Kit, ktorý umožňuje aplikáciám prístup k údajom o kondícii a zdraví používateľov na základe ich Huawei ID a predchádzajúcej autorizácie.

„Sme veľmi radi, že naša aplikácia HealthMate je k dispozícii už aj v Huawei AppGallery. V spoločnosti Withings veríme, že zdravie je univerzálna téma, a tvrdo pracujeme na tom, aby sme oslovili všetkých zákazníkov,“ uviedla Audrey Rampazzo, marketingová manažérka spoločnosti Withings.

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)