Spoločnosť Huawei, tretí najväčší výrobca smartfónov, dosiahla ďalšieho úspechu predajom 10 miliónov smartfónov Huawei P8 lite. Tento míľnik spoločnosť pokorila za deväť mesiacov od uvedenia modelu Huawei P8 lite na trh v Európe. Na celom svete využíva niektorý z modelov radu Huawei P8 (P8, P8 lite, P8 max) viac ako 16 miliónov používateľov. Spoločnosť navyše v januári 2016 predala viac ako 12 miliónov smartfónov, čím stanovila svoje nové mesačné maximum.

P8-lite-white2_nowat

V januári 93 % medziročný nárast predaja
Rok 2016 začal pre Huawei veľmi úspešne. V januári 2016 predala spoločnosť viac ako 12 miliónov smartfónov, zaznamenala 93 % nárast predaja v porovnaní s januárom minulého roku a prekonala svoj rekord v počte predaných zariadení za jeden mesiac. Január bol súčasne štvrtým mesiacom v rade, v ktorom spoločnosť Huawei predala viac ako 10 miliónov smartfónov. Rast povedomia o značke a stúpajúce celosvetové predaje majú za následok neustále sa zvyšujúci záujem zákazníkov o zariadenia Huawei.

HuaweiMBB

Silný rok 2015

Tento úspech je založený predovšetkým na silnom roku 2015, počas ktorého spoločnosť Huawei dodala 108 miliónov smartfónov, o 44 % viac ako v predchádzajúcom roku a pevne sa tak etablovala medzi tromi najväčšími výrobcami smartfónov.

Boli sme pri návšteve výrobného pásu oblečení aj my. Dôvodom je čistota a statická elektrina

Takto sme boli pri návšteve výrobného pásu Huawei oblečení aj my. Dôvodom je čistota a statická elektrina

Väčší predaj Huawei P8 lite na trhoch mimo Číny

Huawei P8 lite je prvým smartfónov z dielne Huawei, ktorý dosiahol na svetovom trhu vyšší predaj ako v Číne. Tento fakt vystihuje globálnu stratégiu Huawei, zameranú na medzinárodný trh a potvrdzuje tak jej účinnosť.

Rastie aj znalosť značky

Rastie aj znalosť značky

Huawei P8 lite prevzal štýlový dizajn radu Huawei P. Výsledkom je elegantný smartfón s výbornou kvalitou konštrukčného spracovania. Smartfón vyniká štíhlym telom, v rámci portfólia Huawei potom prináša používateľom, ktorí model nakupujú v rekordnom množstve, výborný výkon a elegantné spracovanie za prijateľnú cenu.

HuaweiP8VyrobaW

Model P8 lite sa stal v priebehu štvrtého kvartálu 2015 najpredávanejším modelom v kategórii smartfónov v mnohých predajných kanáloch na českom aj slovenskom trhu.

Značky: