Získajte prehľad, čo AppGallery ponúka.

Huawei pokračuje v budovaní svojho ekosystému a vo vylepšovaní aplikačného obchodu AppGallery. V priebehu posledných dvoch týždňov sa v jeho ponuke objavilo viacero známych a obľúbených služieb – zopár z nich nájdete v našom aktualizovanom zozname dôležitých aplikácií, v tomto článku.

Súčasťou vylepšovania obchodu AppGallery je spustenie jeho webovej verzie. Tá je dostupná na webovej stránke appgallery.huawei.com a umožňuje prezerať a vyhľadávať aplikácie rovnako ako v mobilnej aplikácii v Huawei telefóne.

Na appgallery.huawei.com si tak môžete pozrieť zoznam aplikácií, ktoré dáva do pozornosti priamo Huawei, prehliadať kategórie a nechať si zobraziť zoznam najlepších aplikácií a hier. Nechýba ani funkcia vyhľadávanie, ktorá je obzvlášť užitočná a umožní vám skontrolovať, či sa v AppGallery nachádza aplikácia, ktorú potrebujete.

Webové rozhranie obchodu AppGallery takisto ponúka funkciu vzdialenej inštalácie. Ak si nájdete aplikáciu, ktorá vás zaujala, môžete ju poslať do svojho Huawei telefónu. Aby táto funkcia fungovala, je potrebné mať v telefóne AppGallery vo verzii 10.4.1.300 alebo vyššej – zatiaľ ešte nie je k dispozícii. Takisto je potrebné pripojenie zariadenia, do ktorého sa má aplikácia nainštalovať, k sieti Wi-Fi.

Huawei AppGallery webové rozhranie

Huawei AppGallery ponúkne funkciu vzdialenej inštalácie z webového rozhrania

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit