Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na jar 2015 spoločnosť SihotNET, ako prvý poskytovateľ lokálnych telekomunikačných služieb v meste Hlohovec, pripojil svojich prvých zákazníkov technológiou FTTH (fiber to the home), teda optickým pripojením priamo do bytu. Vďaka tomuto optickému riešeniu pripojenia môžu zákazníci SihotNETu využívať bezkonkurenčne najspoľahlivejšie a najrýchlejšie služby v regióne.

Rýchlosť sťahovania dát je možná až 300 Mbps a odosielania až 30 Mbps. SihotNET na svojej infraštruktúre poskytuje aj službu digitálna TV v HD rozlíšení s viac ako 130 programami v ponuke. Zákazníkov určite potešia pokrokové interaktívne funkcie, ako TV archív, možnosť začať pozerať program aj keď už končí, možnosť pretáčania programov alebo ich zastavenia. Najvýhodnejším riešením pre zákazníkov je samozrejme objednať si „balíček služieb“ internet + digitálna TV za zvýhodnenú cenu.

V súčasnosti má SihotNET už viac ako 2300 spokojných zákazníkov, ktorých počet sa neustále zvyšuje. „Kvalitný servis, rýchla inštalácia, výhodná cena, ale najmä osobný prístup k zákazníkom sú našimi hlavnými prioritami,“ popisuje filozofiu spoločnosti jej konateľ Jakub Chylík.

Spoločnosť sa nezaoberá len prípojkami pre domácich zákazníkov, ale poskytuje svoje služby aj firemným zákazníkov, medzi ktoré patria napríklad: výstavba, správa a servis komunikačných sietí (metalických, optických aj bezdrôtových), elektronických zabezpečovacích systémov a kamerových systémov, predaj a servis výpočtovej techniky.

Spoločnosť SihotNET ako lokálny provider, ktorý zamestnáva šikovných a kreatívnych ľudí, poskytuje svoje kvalitné služby od roku 2003. Viac informácií o službách siete SihotNET nájdete na www.sihot.net

Značky: