Inbox je alternatívny klient služby Gmail, ktorý je zameraný na prehľadnosť elektronickej pošty.

Služba Inbox je výborná alternatíva k štandardnej aplikácii Gmail. Inbox sa snaží poskytnúť používateľom väčší poriadok v elektronickej pošte, reklamné a informačné emaily zoskupuje do vlastných kategórií a používateľ tak pri otvorení emailovej schránky vidí najmä dôležité emaily a skutočné konverzácie. O všetkých dôležitých vlastnostiach tejto aplikácie podrobne informujeme v prehľadovom článku.

Inbox mal v minulosti jeden nedostatok – hoci umožňoval spravovať viacero Google účtov súbežne, neponúkal zobrazenie všetkých účtov v rámci jednej zložky. To sa pred pár dňami zmenilo a už aj v rámci Inboxu môžete mať prístup ku všetkým Gmail účtom, ktoré si v aplikácii pridáte, cez jednu zložku All inboxes.

V porovnaní so štandardnou aplikáciou Gmail chýba možnosť importovať do služby emailové kontá iných služieb, ale to je pochopiteľné. Čaro a funkcie Inboxu spočívajú práve v tom, že je zabudovaný priamo v službe Gmail.

Inbox si môžete stiahnuť pre Android a iOS.

Google Play
App Store

Prečítajte si aj:

Google Inbox na webe aj v mobile

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit