Populárne Instagram Stories sa dočkali ďalšieho rozšírenia funkcionalít. Najnovšie viete vytvoriť interaktívnu anketu a zistiť názor svojich priateľov a známych.

Neviete, ktoré šaty si obliecť, rozhodnúť sa, na ktorý film ísť? Anketa v Instagram Stories spoločne s vašimi odberateľmi vám môže pomôcť získať odpovede. Stačí odfotiť fotografiu, pridať do nej anketu – zadať otázku a odpovede a môžete začať získavať názory od vašich odberateľov.

Každá anketa môže obsahovať dve odpovede, ktoré si viete ľubovoľne nastaviť. Rovnako viete celú anketu umiestniť v akejkoľvek veľkosti, kdekoľvek vo fotografii. Anketa je následne po zverejnení viditeľná pre používateľov Instagramu najbližších 24 hodín, rovnako ako aj ostatné fotografie, ktoré do Stories nahráte.

Výsledky ankety sú priebežné dostupné počas celých 24 hodín. Po uplynutí tejto doby sú anketa, ako aj jej výsledky, nedostupné. K výsledkom sa však dostanete počas zobrazenia ankety potiahnutím prsta nahor. Uvidíte tak, kto za ktorú odpoveď hlasoval.

Interaktívne ankety sú dostupné pre všetkých používateľov aplikácie Instagram vo verzii 17 a viac.

Google Play
App Store

Instagram si môžete bezplatne stiahnuť z App Store alebo v Google Play.

Zdroj: Instagram Blog

Prečítajte si aj:

Instagram pridáva filtre na tvár aj do živého videa