iPhone SE je najmenší z radu telefónov, ktorý Apple ponúka. Pre časť fanúšikov bolo sklamaním, keď ho nielenže Apple nepredstavil s novými telefónmi, ale údajne aj zastavil jeho vývoj.

Avšak začiatkom tohto roka sa začalo opäť šepkať, že by vývoj iPhone SE2 mohol byť predsalen realitou. Nielenže sa nepotvrdili predošlé dohady, že niektorý z novo predstavených telefónov nahradí SE, dokonca sa ani neobjavila žiadna lacnejšia alternatíva, ktorá by teoreticky mohla nahradiť SEčko.

Verzie o tom, ako by telefón mohol vyzerať sa rôznia. Dokonca je možné, že budú dva varianty na trhu. Jeden z konceptov vyrobil Gunho Lee na základe doposiaľ dostupných dohadov.

Asi najväčšou viditeľnou zmenou by mal byť displej bez okrajov. Avšak túto predstavu už v máji 2018 predstavoval iný z konceptov:

Zatiaľ jediné v čom sa dohady zhodujú, je dátum uvedenia na trh. Ten by mal byť zhruba na jeseň tohto roka. Ale je dosť možné, ak Apple skutočne pracuje na SE2, že ho predstaví až dakedy pred Vianocami, aby nalákal ďalších zákazníkov.

Zadná strana údajného iPhonu SE2

Zdroj:Foss Bytes / vlastné

Prečítajte si aj:

Nástroj na kontrolu hesiel od Google vám zistí, či bolo vaše heslo z nejakej služby odcudzené

Značky: