Dnes otvára spoločnosť WESTech, ako prevádzkovateľ siete predajní iStores najväčšiu predajňu Apple Premium Reseller v bratislavskom nákupnom centre Avion.

Takáto predajňa v Avione existovala, ale teraz je na novom mieste, má takmer dvojnásobnú plochu a my sme tu už boli v predpremiére. Prinášame vám fotografie, aby ste vedeli, na čo sa môžete tešiť. 

Nová predajňa ponúkne okrem obrovskej predajnej plochy aj konzultácie, školenia, nastavenia Apple zariadení a onedlho aj servis produktov priamo v predajni.

“Vďaka certifikovanému tímu expertov, novým službám a možnostiam priamo v predajni, si budú naši zákazníci môcť od nás odniesť nielen nové produkty, ale kompletné riešenia. Nepôjde len o efektívnejší servis v prípade potreby technického zásahu, ale aj rôzne školenia, pomoc pri práci so softvérom, inštalácii či dôkladnom poznaní produktu,” vysvetľuje Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech.

Najväčšia predajňa iStores v bratislavskom Avione sa takto stáva vlajkovou loďou siete autorizovaných prémiových predajní značky Apple na Slovensku.

Pri príležitosti jej otvorenia ponúka dnes, teda 19. mája iStores špeciálne ceny na vybrané produkty. Napríklad 13-palcový notebook MacBook Air je za 799 EUR, s 256 GB SSD diskom je dnes za 999 Eur.  Telefón iPhone 7 s 32 GB pamäti už za 629 EUR. Na akýkoľvek tovar v tejto predajni je zľava 10%. Predajňa je otvorená od 10 do 21 hodiny každý pracovný deň.

Značky: