Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Google Cloud a SAP SE oznámili vznik rozšíreného strategického partnerstva, ktoré zákazníkom pomôže transformovať podnikanie, migrovať dôležité podnikové systémy do cloudu a rozšíriť existujúce podnikové systémy o možnosti Google Cloud v oblasti umelej inteligencie (AI) a strojového učenia (ML).

V rámci tohto rozšíreného partnerstva bude Google Cloud strategickým cloudovým partnerom pre ponuku RISE with SAP. To má pomôcť urýchliť migrácie zákazníkov ako aj obchodných procesov do cloudu. Zákazníci okrem toho budú môcť ťažiť z plánovanej globálnej dostupnosti viacerých služieb a produktov SAP na spoľahlivej, škálovateľnej cloudovej infraštruktúre a vysokorýchlostnej sieti Google Cloud. Týka sa to aj riešení SAP Analytics Cloud a SAP Data Warehouse v rámci SAP Business Technology Platform (SAP BTP).

„Prostredníctvom podpory pre RISE with SAP a integrácií medzi systémami SAP a Google Cloud umožní naše nové partnerstvo zákazníkom bezproblémovo preniesť ich najdôležitejšie obchodné systémy a aplikácie do bezpečného prostredia s nízkou latenciou, ktoré je pripravené na budúcnosť a prevádzkovať ich udržateľne, na najzelenšom cloude celého odvetvia,“ povedal Rob Enslin, prezident Google Cloud. „Ponuka integrácie medzi riešeniami SAP, SAP BTP a infraštruktúrou Google Cloud a funkciami v oblasti umelej inteligencie, strojového učenia a analytiky dáva zákazníkom možnosti výberu, ako aj inovatívne portfólio potrebné pre transformáciu ich podnikania v cloude,“ dodal Thomas Saueressig, člen predstavenstva SAP SE, zodpovedný za SAP Product Engineering.

 

Značky: