Na doma aj ku bazénu. A ešte sa zmestí aj do stojana na fľašu na bicykli.

Rozmerovo ideálny, aby ste ho mohli používať na stole ako ozvučenie notebooku pri hudbe alebo filmoch, silný dosť na to, aby ste si vychutnali hudbu na lavičke alebo opekačke s priateľmi.

Výrobca pokračuje v zavedenej tradícii a prináša reproduktor odolný voči pádu aj vode s certifikáciou IP67. Môžete ho ponoriť do vody a prežije to, rovnako tak mu neublíži ani prašné prostredie. Keď sa zašpiní, jednoducho ho pod tečúcou vodou umyjete. Má tkaný povrch, ktorý sa dá takto čistiť, zároveň reproduktor chráni proti fyzickému poškodeniu.

Ďalšou vlastnosťou, ktorá stojí za pozornosť, je vyvážený dizajn. Dá sa používať vertikálne alebo horizontálne. Je na vás, aký zvuk uprednostňujete. Po bokoch má totiž pasívne žiariče na zosilnenie nízkych tónov.

JBL Flip 6Zdroj: JBL
Farebné vyhotovenia reproduktora JBL Flip 6

Tu JBL zapracovalo algoritmus Harman na vyladenie zvuku. Na jedno nabitie vydrží prehrávať hudbu až 12 hodín. Plné nabitie cez USB-C konektor trvá 2,5 hodiny. Pridaná je ochrana nabíjania, reproduktor vás upozorní na vlhkosť konektora alebo iné nekonzistentnosti, ktoré predstavujú potenciálne nebezpečenstvo pri nabíjaní.

Používanie nevyžaduje aplikáciu, dá sa používať len tak, ako je. Avšak aplikácia JBL Portable umožňuje pohodlnejšie nastavenie niektorých parametrov. Napríklad sa dá vyberať PartyBoost režim s voľbou na rozšírenie stereo reprodukcie, ak k nemu máte kompatibilný reproduktor alebo režim na spojenie viac ako 100 reproduktorov s prehrávaním jednej reprodukcie.

Nemusíte mať Flip 6, PartyBoost podporuje množstvo reproduktorov tejto značky. Cez aplikáciu sa dajú vypnúť aj zvukové oznamovacie efekty. Vhodné je to na to, aby večer svojimi pípnutiami a signalizáciou nerušil.

Reproduktor si môžete pripojiť cez duálne pripojenie Bluetooth k počítaču aj smartfónu alebo inej kombinácii dvoch audio zdrojov. Na zvuku sú cítiť silné basy a stabilita zvuku pri vyššej hlasitosti. Odporúčame zažiť.

Cena: 139 eur

Zapožičal: www.jbl.sk

Prečítajte si aj:

  • JBL Flip 6Zdroj: JBL
  • JBL Flip 6Zdroj: JBL
  • JBL Flip 6Zdroj: JBL
  • JBL Flip 6Zdroj: JBL

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.