Reproduktor JBL GO Essential sa vždy hodí. Nezaberie veľa miesta a vložíte si ho aj do zadného vrecka na nohaviciach.

Dá sa použiť postojačky a k zariadeniam sa pripája cez Bluetooth 4.2. Jediný konektor je microUSB na nabíjanie a ten je chránený gumovým krytom. Reproduktor má totiž odolnosť IPX7, a tak ho môžete ponoriť aj do vody. Nie je nutné to robiť, využitie je v inej súvislosti. Zašpinený reproduktor môžete bez obáv umyť.

Ovládanie je na hornej strane, je tu samostatné tlačidlo na zapnutie a párovanie, tak ako to u značky JBL býva zvykom. Oceňujeme tento prístup a fakt, že netreba rozmýšľať, ako funguje kombinovanie dlhého stlačenia na vybraných stlačeniach. K tomu sú tu samostatné tlačidlá hlasitosti a tlačidlo Play na hudbu. Telefonovať sa cez reproduktor nedá.

Ide o monoreproduktor so 40 mm meničom a výkonom 3,1 W so schopnosťou reprodukovať zvuk 180 ÷ 20 000 Hz. Využíva zvukovú technológiu JBL Pro Sound. Kvalitou vás určite prekvapí a z hľadiska zvuku dostávate kvalitný produkt.

Na jedno nabitie vydrží 5 hodín prehrávania a nabijete ho za polovičný čas. Do ceny reproduktora sa premietla aj výbava v podobe staršieho konektora. Kábel na nabíjanie je súčasťou balenia, ak by ste tento typ už nemali. K dispozícii je v troch farebných vyhotoveniach. Hmotnosť reproduktora je 240 gramov.

Cena: 29,99 €

Zapožičal: www.jbl.sk

  • JBL GO EssentialZdroj: JBL
  • JBL GO EssentialZdroj: JBL
  • JBL GO EssentialZdroj: JBL
  • JBL GO EssentialZdroj: JBL
  • JBL GO EssentialZdroj: JBL

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.