Chcete ozaj hutný zvuk na každú párty alebo do telocvične?

Toto je reproduktor, ktorý sa postará o zábavu, a to najmä svojím zvukom. Iste, aj technologické možnosti sú dôležité a máte tu možnosti na oživenie reprodukcie a zábavy. Vyzerá ako kontajner na kolieskach, avšak na smeti rozhodne nie je.

Vzhľadom na svoju výšku takmer jedného metra ho určite neprehliadnete. Popri ozvučení sa postará o svetelnú šou. Tá je tvorená dvomi prstencami, ktoré sa prelínajú do akéhosi symbolu nekonečna. Komu by to nestačilo, má možnosť zapnúť stroboskopické svetlá.

Na rozšírenie zvukového zážitku sa dajú spojiť dva dokopy či už káblom alebo bezdrôtovo a vytvoriť si tak TWS reproduktory. Výrobca používa zostavu dvoch výškových meničov a dvoch basreflexových meničov na vytvorenie vlny basových tónov. Tie sa dajú tlačidlom ešte dvakrát zosilniť. Na pohľad možno skromná konfigurácia, no vytvoríte s ňou plný a detailný zvuk.

Ako už býva dobrým zvykom, reproduktor sa dá ovládať aj  bez aplikácie, no jej použitie na nastavenie reproduktora zo smartfónu nie je vylúčené. Cez ňu si môžete prispôsobiť svetelné efekty, definovať dídžejské efekty na tri fyzické tlačidlá, nastavenie výšok a basov ako aj ozveny.

Aplikácia poskytuje detailné nastavenie toho, aké svetelné efekty bude reproduktor vykonávať. Sú tu samostatné časti pre horné štyri svetlá stroboskopu, bočné lišty, ako aj spodnú súpravu svetiel, ale tiež množstvo malých svetielok na prednej strane reproduktora. Na prvý dojem „hračkárska vec“, ale vyzerá to veľmi pekne. Za toto dávame palec hore.

PartyBox 710 je vhodný všade tam, kde chcete silný a plný zvuk. My jeho pôsobenie vidíme v telocvični, na rodinnej oslave alebo napríklad opekačke. Pozor, aby vám nespadol do bazéna. Dažďa sa ale obávať nemusíte, má certifikovanú ochranu IPX4.

Cena: 799 eur

Zapožičal: www.jbl.sk

  • JBL PartyBox 710Zdroj: JBL
  • JBL PartyBox 710Zdroj: JBL
  • JBL PartyBox 710Zdroj: JBL
  • JBL PartyBox 710Zdroj: JBL

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.