Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Čo je lepšie ako šálka kávy na odštartovanie jesenného rána? Asi len fakt, že si tu šálku viete spraviť sami v pohodlí domova, bez ohľadu na ročné obdobie a čas. Produkty od privátnej značky Lidla – Silvercrest prinášajú kvalitu za dostupné ceny.

Napríklad espresso kávovar, ktorý je dostupný v čiernom a v zelenom prevedení obsahuje sitkový systém, 2 sitové vložky na 1 alebo 2 šálky, vyberateľnú nádrž s objemom 1l, lyžicu na kávu 2 v 1 s tamperom a výkyvnú vysokotlakovú parnú dýzu 2 v 1, ktorá má výpust pre horúcu vodu a dýzu na spenenie mlieka.

Pokiaľ si chcete dopriať ešte lahodnejšiu penu, možno vás zaujme napeňovač mlieka, ktorý má k dispozícii až štyri módy na určenie vašej preferovanej konzistencie a kapacitu 300ml na zohriaté mlieko a 150ml na vyšľahané mlieko.

Napeňovač pracuje efektívne a rýchlo rovnako, ako elektrický mlynček na kávu, ktorý vám zaručí čerstvo pomleté zrná stlačením gombíka a 8 – 9 šálok na jedno pomletie. Ďalšie produkty či už v rámci spotrebičov od značky Silvercrest, ernesto, alebo kávových zŕn Bellarom a iných privátnych značiek Lidla, nájdete v Lidl e-shope. a v predajniach reťazca naprieč Slovenskom.

O čerstvé a kvalitné mlieko do kávy a, samozrejme, i mliečne výrobky, sa už niekoľko rokov  starajú slovenskí dodávatelia, vďaka ktorým si ich v reťazci nájde každý jeden zákazník. Jednoducho, všetko pod jednou strechou. „Na spoluprácu so slovenskými dodávateľmi  sme naozaj hrdí. Teší nás, že mnohé partnerstvá trvajú už dlhé roky a zároveň sa nám darí nachádzať stále nových domácich dodávateľov a zvyšovať objem spolupráce. Mnohé slovenské firmy rástli spolu s nami a spolu sme vyvinuli produkty, ktoré sú na slovenskom trhu jedinečné,“ povedal Martin Nagy, konateľ Lidl Slovenská republika pre nákup a marketing, a dodal: „Naším cieľom je nadviazať spoluprácu s ďalšími slovenskými dodávateľmi, nakúpiť od nich a zákazníkom ponúkať ešte viac slovenských výrobkov a pokračovať tak v podpore slovenského potravinárstva.“

Silvercrest KITCHEN TOOLS, Espresso kávovar SEM 1100 E1, čierna, Lidl, 99,99

Silvercrest KITCHEN TOOLS, Napeňovač mlieka, Lidl, 33,99 €

Silvercrest KITCHEN TOOLS, Elektrický mlynček na kávu, 9,99 €

Značky: