Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Videli ste už skvelé filmy San Andreas, Pelé: Zrodenie legendy, alebo klasiku Život je krásny? Aj tieto tituly si môžu diváci pozrieť v apríli cez digitálnu televíziu Magio úplne zadarmo. Zaujímavé prekvapenie sme si pripravili aj pre fanúšikov Star Treku.

Od 1. apríla totiž pre všetkých zákazníkov Magio televízie bezplatne sprístupníme exkluzívne filmové kanály z rodiny HBO: Cinemax 1 a Cinemax 2. Cinemax ponúka americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie Cinemaxu. Každú nedeľu večer kanál ponúkne jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, miesto ponúka aj romantickým filmom.

Na čo sa v apríli môžu tešiť filmoví fanúšikovia na Cinemaxe?

Pelé: Zrodenie legendy

Tento inšpiratívny životopisný snímok zachytáva Peléov raketový vzostup zo slumov brazílskeho Sao Paula až do centra najväčšej svetovej športovej udalosti, kde sa len v sedemnástich rokoch stal najmladším víťazom majstrovstiev sveta vo futbale.

  1. 04. 2017, 20:00

San Andreas

Po ničivých následkoch obrovského zemetrasenia sa pilot záchrannej helikoptéry snaží nájsť v Los Angeles svoju bývalú ženu skôr, ako bude mesto zrovnané so zemou. Spoločne sa potom vydávajú na cestu do San Francisca, aby zachránili svoju dcéru.

  1. 04. 2017, 20:00

Život je krásny

Taliansky čašník židovského pôvodu Guido je za druhej svetovej vojny odvlečený spolu so svojou rodinou do nacistického koncentračného tábora. Aby syna uchránil pred okolitými hrôzami, predstiera, že všetko okolo je hra, ktorej víťaz dostane tank.

  1. 04. 2017, 20:00

Štyri piatky so Star Trekom

Každý piatok Cinemax prinesie výber tých najlepších filmov z kultovej série Star Trek:

Star Trek II: Khanov hnev 

Star Trek VI: Neobjavená krajina 

Star Trek VIII: Prvý kontakt 

Star Trek X: Nemesis

Značky: