Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Riešenie vstavanej pamäte Kingston použili na referenčných doskách NXP

Spoločnosť  Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, oznamuje začiatok spolupráce so spoločnosťou NXP Semiconductors na jej nových aplikačných procesoroch i.MX 8M Plus. NXP je popredným vývojárom aplikačných procesorov na vytváranie infraštruktúrnych riešení za použitia chytrých technológií a spoločnosť Kingston sa môže pýšiť tým, že sa jej riešenie vstavanej eMMC pamäte stalo súčasťou referenčnej dosky pre najnovšie aplikačné procesor od NPX.

Výrobcovia smart zariadení, ktorí si vyžiadajú overovaciu konštrukčnú sadu NXP s čipsetom i.MX 8M Plus, uvidia na doske tiež eMMC pamäť Kingston. To prináša skvelú príležitosť nielen na rozšírenie vzťahov s NXP, ale aj pre praktické ukážky možností vstavaných pamätí Kingston ďalším výrobcom IoT zariadení. Riešenia diskrétnej pamäte a úložiska Kingston sa stali súčasťou aj dosiek NXP predchádzajúcej generácie procesorov i.MX 6 a i.MX 7.

„Je nám cťou rozšíriť spoluprácu so spoločnosťou NXP, jedným z popredných svetových výrobcov polovodičových súčiastok, na jej najnovšej testovacej kolekcii i.MX 8M Plus,“ povedal Richard Bull, riaditeľ strategického marketingu a rozvoja obchodu v Kingston EMEA. „Produkty spoločnosti Kingston sú dôležitým prvkom od dátových centier po firemné a klientske počítače a tiež mnohých ďalších zariadení. V pamäťovom priemysle pôsobíme už viac ako 33 rokov a partnerstvo s NXP je skvelý spôsob, ako rozšíriť naše podnikanie v oblasti vstavaných riešení.“

„Náš najnovší procesor i.MX 8M Plus je vhodný pre strojové učenie, spracovanie obrazu, multimédiá a priemyselné IoT zariadenia,“ vyhlásil Jeff Steinheider, riaditeľ globálneho marketingu priemyselných aplikácií procesorov v NXP Semiconductors. „Sme radi, že rovnako ako u svojich predchádzajúcich aplikačných procesorov môžeme spolupracovať so spoločnosťou Kingston a používať jej riešenia vstavanej pamäte v našich testovacích sadách zasielaných vývojárom a výrobcom. Máme spolu blízke vzťahy ako v technickej, tak i marketingovej rovine.“

Spoločnosť Kingston začala svoju činnosť v oblasti vstavaných pamätí v roku 2010, čím reagovala na vtedy rýchlo rastúci trend vývoja zameraný na smartphony, tablety a riešenie nastupujúcich IoT zariadení. Vďaka rýchlejšiemu privykaniu svetovej populácie na automatizovaný životný štýl prostredníctvom smart zariadení sa tiež významne posilnila prítomnosť a postavenie spoločnosti Kingston na trhu vstavaných pamätí. Výsledkom je, že pamäťové riešenia Kingston možno nájsť v mnohých priemyselných aplikáciách, vrátane zariadení pre 5G telekomunikáciu alebo sledovanie vozového parku, rovnako ako v mnohých domácich spotrebných produktoch, ako sú Bluetooth reproduktory, robotické vysávače a nositeľná elektronika.

Viac informácií nájdete na kingston.com.

 

Značky: