Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podpora technológie AMD EXPO pre bezproblémové pretaktovanie pamätí v systémoch s procesormi AMD

Kingston FURY, herná divízia spoločnosti Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, oznámila doplnenie radu pamätí Kingston FURY Beast o DDR5 moduly s certifikáciou AMD EXPO. Technológia AMD EXPO (EXtended Profile for Overclocking) umožňuje vyladiť časovanie pamätí podobne ako technológia XMP (Extreme Memory Profiles) od spoločnosti Intel. Nové pamäťové moduly a sady majú pretaktovávacie špecifikácie EXPO optimalizované pre nastupujúcu platformu AMD AM5. Hráčom a počítačovým nadšencom sprístupnia maximálny výkon najnovších procesorov AMD vďaka dvom továrne vyladeným profilom a jednému používateľsky prispôsobiteľnému profilu.

Rad Kingston FURY Beast bol overený poprednými svetovými výrobcami základných dosiek, má unikátny dizajn s nízkoprofilovým chladičom a ponúka špičkové rýchlosti až 6000MT/s1. Vďaka profilom AMD EXPO sa teraz používatelia môžu spoľahnúť, že nimi vybrané moduly a sady Kingston FURY Beast DDR5 budú fungovať presne tak, ako ich systém s AMD AM5 potrebuje na dosiahnutie maximálneho výkonu pri zachovaní stability.

Pamäte Kingston FURY Beast DDR5 a Kingston FURY Beast DDR5 RGB s certifikáciou AMD EXPO sú teraz k dispozícii aj ako 16GB samostatné moduly a 32GB sady s dvoma modulmi. Špičkové parametre dopĺňa obmedzená doživotná záruka a legendárna spoľahlivosť značky Kingston.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.