Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Kingston Technology Europe Co LLP, ktorá je pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, oznámila partnerstvo s legendárnou e-športovou organizáciou Ninjas in Pyjamas. Kingston FURY sa podľa dvojročnej zmluvy stáva oficiálnym partnerom Ninjas in Pyjamas v oblasti pamätí a bude svojím radom vysoko výkonných hráčskych RAM pamätí FURY zabezpečovať maximálny výkon hardvéru pre všetky e-športové tímy patriace pod Ninjas in Pyjamas.

Okrem dodávok najlepších operačných pamätí na svete pre e-športovcov z Ninjas in Pyjamas sa partnerstvo zameria na vytváranie atraktívneho obsahu a aktivít na sociálnych sieťach pre globálne publikum Ninjas in Pyjamas.

„„Hráči odhalia najmenšie nezrovnalosti v každej hardvérovej konfigurácii a na základe ich poznatkov optimalizujeme vždy herné zostavy tak, aby sme zaručili ich špičkové parametre. S Kingston FURY si môžeme byť istí, že spĺňame najvyššie nároky a štandardy pre optimálny herný výkon. Rad Kingston FURY nepochybne umožní využiť naplno potenciál našich e-športovcov,“ povedal Hicham Chahine, generálny riaditeľ Ninjas in Pyjamas. „Kingston je v oblasti herného hardvéru rešpektovanou a spoľahlivou značkou, a my sme nesmierne hrdí a nadšení, že s ňou môžeme spolupracovať na vylepšení herných úspechov všetkých našich e-športovcov na celom svete.“

„Značka Kingston FURY sa od svojho znovuzavedenia v minulom roku etablovala ako líder v oblasti herných pamätí a sme veľmi radi, že môžeme v rodine Kingston privítať aj Ninjas in Pyjamas,“ povedal Robert Allen, marketingový riaditeľ Kingston EMEA. „S Ninjas in Pyjamas budeme spoločne pracovať na tom, aby sme Kingston FURY posunuli na ešte vyššiu úroveň!“

Spoločnosť Kingston bola vždy hrdým a pravidelným sponzorom e-športov a teší sa na spoluprácu s OG tímom Ninjas in Pyjamas. Sme prepojení s hernou komunitou a teší nás, že môžeme fanúšikom Ninjas in Pyjamas predstaviť aktualizovaný rad Kingston FURY.

Viac informácií nájdete na kingston.com.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.