Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najväčšia malajzijská letecká spoločnosť rozširuje svoju ponuku o lety spoločnosti Kiwi.com

Letecká spoločnosť AirAsia rozširuje svoju online ponuku o lety spoločnosti Kiwi.com, lídra a priekopníka s najmodernejšími technologickými riešeniami. Touto spoluprácou AirAsia ašpiruje na popredného poskytovateľa cestovných služieb v ázijsko-pacifickom regióne. Spoluprácu dnes oznámil na tlačovej konferencii v Kuala Lumpur Tony Fernandes, CEO skupiny AirAsia a airasia.com a Oliver Dlouhý, CEO a spoluzakladateľ Kiwi.com.

Vďaka novému partnerstvu s Kiwi.com teraz AirAsia ponúka destinácie ako Londýn, Dubaj, Madrid či Auckland viac ako 50 miliónom svojich užívateľov mesačne. Spoločne s možnosťou rezervácie hotela a ďalších aktivít sú teraz k dispozícii na airasia.com.

„Keď sme v roku 2001 zakladali AirAsia ako nízkonákladovú leteckú spoločnosť, vôbec som si nemyslel, že budeme niekedy ponúkať produkty našich konkurentov. Ak je ale jedna vec, ktorej sa držím, tak je to nikdy nehovoriť nikdy a veriť aj v nemožné. Dnes s pomocou Kiwi.com prichádzame s riešením, vďaka ktorému sme zasa o krok bližšie našej vízii stať sa cestovateľským lídrom v ázijsko-pacifickom regióne,“ komentoval nové partnerstvo Tony Fernandes, CEO spoločnosti airasia.com

„Okrem strategického partnerstva s Kiwi.com zameraného na zdieľanie obsahu a technológie momentálne zvažujeme tiež možnosti priamej spolupráce s leteckými spoločnosťami, ktoré doplnia našu dopravnú sieť mimo ázijsko-pacifický región,“ uviedol vedúci leteckých partnerstiev airasia.com Rajiv Kumar.

Používatelia webu AirAsia si teraz budú môcť vďaka Kiwi.com zarezervovať lety s viac ako 100 leteckými spoločnosťami do destinácií, ktoré spoločnosť AirAsia doposiaľ neposkytovala, teda do Európy, Austrálie, na Nový Zéland, Blízky východ či do Ameriky.

„Som nesmierne hrdý na to, že si AirAsia pre svoju transformáciu vybrala práve našu spoločnosť. Kiwi.com disponuje bohatou ponukou letov a cestovných lístkov veľkého množstva leteckých spoločností i pozemných dopravcov. Mám veľkú radosť, že môžeme teraz v spolupráci s AirAsia a jej početnou zákazníckou základňou otvoriť platformu zvyšku sveta,“ povedal Oliver Dlouhý.

Pri príležitosti oznámenia novej spolupráce a partnerstva AirAsia s Davis Cup by Rakuten, ktorý sa bude konať 18. – 24. novembra v Madride, odštartovala dnes spoločnosť vo svojej centrále v RedQ globálnu kampaň na lety do Madridu z Kuala Lumpur, Bangkoku, Jakarty a Sydney, ktoré začínajú na 25 USD* (cca 23 EUR), v druhej vlne potom od 125 USD* (cca 114 EUR). Letenky za zvýhodnené tarify bude možné rezervovať len 16. novembra od 09:00 (GMT + 8) pre cesty do 31. marca 2020.

Kampaň nadväzuje na reorganizáciu spoločnosti, ktorá oddeľuje prevádzku leteckej spoločnosti AirAsia od portálu airasia.com zameraného na cestovanie a životný štýl. Od reorganizácie, ktorá bola oznámená v auguste tohto roka, AirAsia prijala viac ako 700 zamestnancov a plánuje tiež nový campus airasia.com, ktorý bude otvorený na začiatku budúceho roka v centre Kuala Lumpur.

* Maximálne 2 cestujúci na transakciu. Lety prevádzkujú letecké spoločnosti tretích strán a je možné ich rezervovať len 16. novembra 2019 z Kuala Lumpur, Jakarty, Bangkoku a Sydney. Platia zmluvné podmienky Kiwi.com. K dispozícii iba pre rezerváciu na webe.

Značky: