Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hovorkyňa O2 Slovakia Tereza Molnár od 1. februára nastúpi na post šéfky Komunikácie O2 so zodpovednosťou za externú a internú komunikáciu O2 ako aj CSR aktivity.

„O2 vnímam nielen ako silnú značku, ale aj ako firmu s názorom, ktorej sa podarilo odviesť veľa kvalitnej práce na trhu telekomunikácií a bude pre mňa výzvou ju posunúť ešte o čosi ďalej, na čo sa veľmi teším,“ povedala Tereza Molnár.

V ceste férovosti a otvorenosti, na ktorú sme sa vydali, pokračujeme aj naďalej. Tereza ma presvedčila, že má potenciál túto misiu napĺňať a cez svoju novú pozíciu zdieľať a komunikovať naše hodnoty tak do vnútra firmy, ako aj navonok. Veľmi sa tomu teším a držím jej u nás palce,“ uviedol Peter Gažík, generálny riaditeľ spoločnosti O2.

Tereza Molnár nastúpila do O2 na post hovorkyne v septembri 2016 po kariérnej prestávke v podobe materskej dovolenky. Predtým pôsobila v ČSOB ako riaditeľka útvaru Public a Investor Relations a v Tatra banke ako hovorkyňa. Mediálnu dráhu začala v denníku SME ako ekonomická redaktorka. Posledný rok počas materskej dovolenky bola konzultantkou v oblasti stratégie značky a marketingu pre firmu PEWAS, ktorá sa venuje chemickým inovatívnym riešeniam.

Značky: