Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Stovkám fanúšikov a zákazníkov FunFónu sa za necelých 24 hodín podarilo neuveriteľné. Komunita fanúšikov najstaršieho alternatívneho operátora, ktorý prináša odvážne ponuky a vtip už piaty rok, znížila cenu volaní, esemesiek a ememesiek pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní na bezkonkurenčný 1 cent! Na odvážnu výzvu odpovedali ešte odvážnejšou reakciou. Ukázali tak svoju silu a prekonali i tie najambicióznejšie očakávania. FunFón teraz plní sľub, ktorý dal pri štarte výzvy. Už čoskoro predstaví službu, ktorá zohľadní narodeninové želanie FunFónistov.

Odvážna narodeninová výzva, v ktorej fanúšikovia a zákazníci FunFónu na sociálnej sieti znižovali aktuálnu cenu pre zákazníkov s predplatenou kartou Férofka, už má svoje výsledky. Dokonca oveľa skôr, ako sa pôvodne očakávalo. Stovky fanúšikov zo všetkých kútov Slovenska sa stretli na jednom mieste – na facebookovej stránke FunFónu, aby spoločne lajkovaním, zdieľaním a komentovaním príspevku znížili pôvodnú cenu 7 centov za volania, SMS a MMS do všetkých sietí v rámci Slovenskej republiky na bezkonkurenčný 1 cent. Vďaka svojej spolupatričnosti a sile to stihli ani nie za jeden deň. Potvrdili tak, že vďaka najväčšej a najrýchlejšej mobilnej sieti na Slovensku si dokážu zaželať zázrak naozaj na počkanie.

Pritom v úvode výzvy boli očakávania operátora skromnejšie: „Pri štarte výzvy sme dúfali, že sa nám s našimi zákazníkmi podarí za 72 hodín znížiť cenu služieb aspoň na polovicu a spoločne tak znova vytvoriť bezkonkurenčnú ponuku. Máme obrovskú radosť, že ľudia sa zmobilizovali, FunFónisti ukázali obrovskú silu a sumu potlačili za menej ako 24 hodín až na historicky najnižšiu hodnotu – 1 cent. A keďže nižšie ako 1 cent už ísť nevieme, pre veľký úspech sme znižovaciu kampaň ukončili predčasne. Sľub, samozrejme, dodržíme a želanie našich zákazníkov splníme. Novú službu predstavíme verejnosti už v najbližších dňoch,“ informuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Súčasťou aktivity na Facebooku bola tiež súťaž, do ktorej boli automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapojili do „znižovacej výzvy“. Funfónovské ceny napriek ukončeniu aktivity operátor fanúšikom na sociálnej sieti rozdelí.

Najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón čoskoro oslávi piate výročie na telekomunikačnom trhu. Odvážna výzva a jej výsledok v podobe novej službu sú v podstate narodeninovým darčekom, ktorý FunFón venuje svojim zákazníkom za ich priazeň. Aj takto potvrdil, že od svojho vzniku sa neustále zaujíma o potreby svojich zákazníkov. Za päť rokov sa FunFón vyprofiloval na spoľahlivého a plnohodnotného operátora a toto svoje postavenie bude naďalej upevňovať.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit