Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Genesis predstavuje top model hráčskeho kresla, na ktoré je možné si aj ľahnúť a unesie 150 kilo.

Každý hráč počítačových hier potvrdí, že pohodlie pri hraní je dôležitou vecou. Dlhé súboje a nekonečné hry si vyžadujú fyzickú námahu a značné úsilie. Každý hráč by mal myslieť aj na svoje telo a pohodlie. Najdôležitejšie je ochrániť chrbticu a zabezpečiť jej správne držanie. Dôležitým rozhodnutím je investícia do kvalitného kresla s ergonomickým čalúnením. Hráčske kreslo Genesis Nitro 880 poskytuje maximum pohodlia všetkým hráčom hier a to aj tým, ktorí majú na svoje vybavenie tie najvyššie požiadavky. Genesis Nitro 880 završuje produktovú radu hráčskych kresiel tejto značky. Aktuálne je v ponuke päť modelov v rôznych farebných kombináciách.

Odolnosť

Konštrukcia kresla Genesis Nitro 880 je vyrobená z vysoko kvalitného kovu a ďalších materiálov, ktoré zaručujú vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Použitie kvalitného piestu triedy 4 zvyšuje nosnosť kresla až na 150 kg.

Nespočetné množstvo funkcií

Kreslo Nitro 880 sa vyznačuje kombináciou vysokého pohodlia s mnohými funkciami. Výšku sedadla od podlahy je možné nastaviť v rozmedzí 45 až 54 cm, rovnako tak je možné ľubovoľne nastavovať  3D opierky lakťov. Kreslo umožňuje taktiež obľúbené hojdanie a polohu operadla je možné individuálne nastaviť v rozsahu až do 180°. Na kreslo si môže hráč teda doslova ľahnúť.

Maximum pohodlia

Kreslo je vyplnené vysoko kvalitnou elastickou penou so zvýšenou odolnosťou a pružnosťou o hrúbke 4 cm na operadle a 7 cm na sedadle. Ergonomicky tvarované sedadlo a operadlo poskytujú maximum pohodlia a oporu chrbtice. Kreslo je vybavené pásmi a dvomi dodatočnými vankúšmi s možnosťou nastavenie výšky pripevnenia. Čalúnenie kresla je zhotovené z kvalitnej PU kože.

Kvalitné kolieska vybavené brzdami

Kreslo Genesis Nitro 880 je vybavené vysoko kvalitnými nylonovými kolieskami s priemerom 75 mm. Všetky kolieska majú individuálnu brzdu. Toto riešenie pomôže lepšie ovládať a fixovať pozíciu kresla, ktoré sa potom nebude zbytočne a nechcene pohybovať behom napínavých závodov, alebo bitiek.

Zmysel pre detail

Trón skutočného hráča musí vypadať dobre. Genesis Nitro 880 je dostupné vo dvoch farebných kombináciách: čierno-červená, alebo čierno-modrá. Kombinácia farieb spojená s koženým čalúnením a karbónovým štýlom dávajú kreslu patričný agresívny a športový charakter. Atraktívny dizajn kresla Nitro 880 určite vynikne pri každom LAN turnaji a podtrhne skúsenosti a zručnosti svojho majiteľa, nadšeného hráča.

Cena a dostupnosť:

Hráčske kreslo Genesis Nitro 880 je k dostupné prostredníctvom siete vybraných predajcov a internetových obchodov. Doporučená koncová cena vrátane DPH je 261 EUR.

Viac na:

http://genesis-zone.com/en/product/nitro-880-gaming-chair/

 

Technické údaje:

Čalúnenie z vysoko kvalitnej PU kože

Ergonomický tvar

Otáčanie o 360°

Plynový piest 4. triedy s nastaviteľnou výškou

Nastavenie výšky sedadla

Nastavenie sklonu operadla do 180°

Funkcia hojdania s možnosťou zablokovania

Odľahčená konštrukcia pre ľahkú manipuláciu

Vysoko kvalitné 75mm nylónové kolieska s brzdou

PU koža

Nosnosť 150 kg

Plynový piest 4. triedy

Rozmery sedadla: 40 × 52 cm (šírka × hĺbka)

Rozmery operadla: 59 × 84 cm (šírka × výška)

Výška sedadla: 45-54 cm

Výška opierky predlaktia: 28-35 cm

Hmotnosť: 22 kg

Značky: