Akcie na najlepšiu cenu sú na ázijských trhoch významnou súčasťou predstavení nových smartfónov.

Smartfón POCO M3 Pro si teraz môžete kúpiť za ešte lepšiu cenu, než je jeho štandardná cena. Treba na to využiť promo kód 10M3PRO, ktorý zadáte na tejto stránke. Uplatní sa zľava 10 USD. Verziu 6 / 128 GB tak kúpite za 189 USD namiesto 179 USD. Vybrať si môžete aj spomedzi farebných variantov verzie 4 / 64 GB za cenu 169 eur, po uplatnení kupónu bude cena 159 USD.

Najlepšie vlastnosti

Novinka prináša špičkovú výbavu v cene do 200 eur a 5G čipset MediaTek Dimensity 700. Telefón má 6,5“ Full HD+ displej s kruhovým výrezom a variabilnou frekvenciou s maximom až na 90 Hz. Prepínanie režimov je automatické, no o výdrž batérie sa netreba obávať. Je tu 5000 mAh batéria s nabíjaním. Batéria sa dá nabíjať s výkonom 18 W, no v balení je 22,5 W nabíjačka.

Výbava fotoaparátov obsahuje 48 Mpx hlavný snímač, makro objektív a snímač hĺbky. Smartfón má všetko podstatné, teda IR port, audio konektor a tiež NFC. Telefón teda využijete aj na platenie v obchode.

Svojou výbavou je silná konkurencia medzi telefónmi v tejto cenovej hladine. Ak by aj mali podobnú výbavu, nebudú ešte na rozdiel od verzie POMO M3 Pro pripravené na najnovšie 5G siete. Ak už by mali iné smartfóny za túto cenu 5G modul, výrobca určite zníži ich ostatné parametre, či už pri displeji alebo procesore.

Prečítajte si aj:

POCO M3 Pro 5G: Zatiaľ najlepšia výbava a cena za 5G telefón

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.