Spoločnosť Sectec, ako jediný distribútor s pridanou hodnotou zameraný na bezpečnosť, Vás pozýva na každoročnú konferenciu, zameranú na bezpečnosť v oblasti IT. Ide o najväčšiu konferenciu v rámci IT bezpečnosti na Slovensku.

Tak príďte na SecTec Security Day 2017, 29. 3. 2017 do Technopolu. Pre registrovaných je vstup zadarmo. Zaregistrujte sa tu>>

Tematický obsah pozostáva z aktuálne diskutovaných tém a čoraz viac vyskytujúcich sa kybernetických útokov. Chceme upozorniť na rýchlo rastúcu hrozbu, kde tí „zlí“ už nepotrebujú kapacity a znalosti na kybernetický útok, ale si ho jednoducho objednajú! Premýšľať a rozhodnúť sa pre stratégiu bezpečnosti a prevencie môžeme urobiť ešte skôr ako k útokom dôjde. Tak prečo s tým čakať ešte dlhšie a neurobiť potrebné opatrenia ihneď?

Vstup pre registrovaných účastníkov je zadarmo. Zaregistrujte sa tu>>

Navyše vás čakajú aj zaujímavé workshopy:

Ultimate Test Drive s Palo Alto Networks

Na technickom workshope získate praktickú skúsenosť s NGFW Palo Alto Networks. Budete konfigurovať bezpečnostné postupy, ktoré umožňujú prehľad a kontrolu nad aplikáciami, užívateľmi a obsahom prechádzajúcim cez vašu sieť.

Hands On Lab s Flowmon

Proof of Concept, pilotný projekt, produkčné nasadenie… to všetko vyžaduje aspoň základné znalosti ako správne Flowmon nakonfigurovať, optimalizovať, integrovať s inštalovanou bázou  a vyladiť. Ukážeme si ako využívať funkcionality pre NPMD (Network Performance Monitoring & Diagnostic), NBA (Behavioral Analyses & Anomaly Detection), APM (Application Performance Monitoring). Na záver si okrajovo priblížime aj možnosti DDoS detekcie a mitigácie do jednej minúty.

Hands On Lab s Kaspersky Lab

V praktických cvičeniach si precvičíte silu a jednoduchosť používania Kaspersky System Center – nástroja, ktorý zlepšuje viditeľnosť Vašej IT siete a automatizuje širokú škálu administratívnych úloh IT prevádzky a uľahčuje rutinné úlohy . Pomáha obmedziť prevádzkové prostredie na správu povolených zariadení, spúšťania jednotlivých aplikácii alebo systémových procesov. Zvyšuje bezpečnosť tým, že pomáha spravovať distribúciu aktualizáciu zraniteľnosti nielen OS Windows ale aj aplikácii tretích strán.

Vstup pre registrovaných účastníkov je zadarmo. Zaregistrujte sa tu>>

Značky: