Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzi nové hry streamované na GeForce NOW patria LEGO Builder’s Journey a Phantom Abyss.

Do knižnice sa pridáva aj Dual Universe, ktorý členom GeForce NOW prináša prvý plne editovateľné Metaversum. Podporu v službe oznámila aj hra Kena: Bridge of Spirits, ktorá vyjde neskôr v tomto roku.

Hra LEGO Builder’s Journey bola tento týždeň vydaná v službe Steam a obchode Epic Games Store. Je k dispozícii hneď po vydaní na GeForce NOW pre PC, macOS a Chrome.

Hra obsahuje aj funkciu RTX, čo znamená, že majitelia Founders alebo Priority účtov môžu hrať LEGO Builder’s Journey na GeForce NOW s krásnou ray-traced grafikou. Founders a Priority členovia tiež získajú prednostný prístup ku cloudovým herným serverom a predĺženú dĺžku relácie.

Spoločnosť Phantom Abyss oznámila podporu GeForce NOW už v máji. Tento týždeň získala predčasný prístup do služby Steam a členovia GeForce NOW ju môžu využiť. Hra MMO, v ktorej hráči musia získať cenné relikvie v chrámových labyrintoch, využíva originálne herné mechanizmy. Hráč sa môže poučiť z neúspechov alebo úspechov predchádzajúcich dobrodruhov pomocou fantómov, čo sú obrazy činností predchádzajúcich dobrodruhov.

Dual Universe je ďalšia originálna MMO, ktorá bola vydaná tento týždeň. Hráčovi ponúkne plne upraviteľný metaverse, virtuálny svet, ktorý zdieľa s ostatnými a v ktorom má obrovskú slobodu voľby. Môže stavať, ťažiť alebo vyrábať takmer čokoľvek a ovládať jednotnú globálnu ekonomiku. Je len na ňom, či si vyberie mierovú cestu, alebo sa pustí do originálnych PvP bitiek.

Medzi nadchádzajúce vydania patrí hra Kena: Bridge of Spirits, ktorá bude vydaná v obchode Epic Games Store 24. augusta a pri spustení sa objaví na GeForce NOW. V tejto akčnej dobrodružnej hre sa hráči ujmú úlohy Keny, mladej duchovnej sprievodkyne, ktorá pátra po starobylom kove. Spolu so svojimi nadprirodzenými spoločníkmi postupne odhaľuje tajomstvá opustenej dediny a priľahlého lesa, v ktorom sa to hemží uväznenými blúdiacimi duchmi.

Na obzore sú letné cenové akcie a samozrejme množstvo titulov, ktoré sa budú streamovať cez GeForce NOW.

Kompletný zoznam noviniek: