Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na Gamescom 2017 sme sa podelili o to, na čom sme spolupracovali s tímom v Asetek.

Kombinácia nášho talentu v návrhoch počítačov s vysokým výkonnom a skúsenosťami spoločnosti Asetek s vodným chladením prinášajú hráčom spoľahlivé, tiché a voliteľné integrované vodné chladenie v novom Lenovo Legion Y920 Tower.

Hra sa stupňuje, počítač zostáva chladným

Vieme, že rýchlosť a vysoký výkon sú najdôležitejšími faktormi, ​​o ktoré sa hráči zaujímajú. Pretaktovanie vášho herného počítača vám môže dať taktickú výhodu presne v tom zlomku sekundy, ktorá rozhoduje o víťazstve alebo prehre. Preto sme v Lenovo Legion Y920 Tower skombinovali to najlepšie z oboch svetov – pretaktovanie a voliteľné integrované vodné chladenie Asetek. Teraz si môžete pretaktovať váš procesor pre lepšiu grafiku, zvýšiť si stabilitu snímkovej frekvencie pre plynulejšiu hru, znížiť hluk a stres matičnej dosky a zvýšiť spoľahlivosť komponentov počítača.

Ako to funguje

Po mechanickej stránke môžeme vodné chladenie Asetek prirovnať k chladiču v aute. Tekutina odvádza teplo z priestoru a prepravuje ho do výmenníka tepla. Tradičné kvapalné chladenie bolo komplexnou technológiou, ktorá bola zavedená do praxe s kvapalinami, hadičkami a blokmi, čo spôsobovalo problémy s údržbou. Uzavretý okruh chladiča, vynález spoločnosti Asetek, zabezpečuje, že chladenie je spoľahlivé a bez vplyvu na výkon. To vedie k vyššiemu výkonu chladenia CPU, lepšej akustickej účinnosti a dodatočnej ochrane komponentov vášho Lenovo Legion Y920 Tower pre najnáročnejšie hranie.

Skvelá spolupráca

Lenovo Legion Y920 Tower s vodným chladením je prvým produktom, ktorý prinášame na trh s technológiou Asetek. Je to ďalší krok v našom úsilí priniesť hráčom vysoký výkon a plnohodnotný zážitok z herného počítača – prostredníctvom spolupráce s hráčmi a partnermi z priemyslu.

Na Slovensku bude Lenovo Legion Y920 Tower s voliteľným integrovaným vodným chladením dostupný začiatkom novembra 2017 od 1 799 EUR s DPH.