Čínska spoločnosť čoskoro predstaví nový smartfón, ktorý bude niesť hernú značku Legion.

Ešte počas mája sme mohli vidieť niektoré propagačné materiály, v ktorých sa odkryl dizajn a pomerne netradičné riešenia niektorých ovládacích prvkov tohto pripravovaného zariadenia. Smartfón Legion je zameraný na hráčov a prispôsobený na pohodlné horizontálne použitie.

Smartfón teraz prešiel cez čínske 3C s modelovým číslom L79031. Jediné doplňujúce informácie, ktoré vieme s certifikácie ďalej vyčítať, sú informácie o nabíjačke, a že ide o 5G mobilný telefón.

Nabíjačka, ktorú používateľ so zariadením dostane bude mať výkon 45 W. Predchádzajúce informácie naznačovali, že telefón sa bude dať nabíjať s až 90 W nabíjačkou. Očakáva sa, že bude existovať viac variantov smartfónu Legion, pričom spoločnosť ešte v apríli potvrdila, že všetky varianty budú schopné 90 W nabíjania (pravdepodobne s prídavnou nabíjačkou).

Lenovo Legion smartfón

Lenovo Legion herný smartfón, Zdroj: XDA-Developers

K ďalším uniknutým špecifikáciám patrí displej s obnovovacou frekvenciou 144 Hz (so vzorkovacou frekvenciou dotyku 270 Hz), interná pamäť UFS 3.0, RAM LPDDR5 a netradičné umiestnenej zostavy fotoaparátov, ktorá sa bude nachádzať v strede zadnej steny. Duálna zostava fotoaparátov bude v zložení 64 Mpx hlavný + 16 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát.

Selfie kamera bude mať rozlíšenie 20 Mpx a takisto sa bude vysúvať z bočnej steny, čo ešte viac umocní zameranie tohto telefónu, ktorý sa bude väčšinou používať v horizontálnej polohe.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia AOC CU34G2: Štýlový monitor pre hráčov

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.